ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adese Alışveriş Merkezi

ADESE Vazgeçilsin Bu Taş Devri Uygulamadan cavitcavit  [28 Ağustos 2008, 09:00]
Adese alışveriş merkezi birçok alışveriş merkezinin yaptığı gibi kart veriyor. Yapılan alışverişlerden karta puan yükleniyor. Diğer Avml'er kartlarının ibrazını zorunlu tutmuyor sadece kart üzerindeki numaranın söylenmesi ile yüklenecek puanı yüklüyor. Ama adese illaki kartı istiyor.

Geçenlerde otogar civarındaki yeni açılan merkezden yaptığım alışveriş sonucu bana kartım soruldu. Yok sadece numarası var dediğimde müdürlerimizin talimatı gereği numarayla işlem yapamadıklarını söylediler.

Saçma bir talimat. Bütün kartları yanımızda mı taşıyalım yani. Yahut sadece numaradan yükleme yapacak teknolojiye mi sahip değil adese.

Velhasıl belki de ilk Adese kartı sahiplerimden biri olmama rağmen alışverişimden kazanacağım puancıklarım gitti. Vazgeçilsin bu taş devri uygulamadan.

Arkadaşına Gönder

Adese Alışveriş Merkezi
29.08.2008

Sayın Yetkili,

Cavit Büyükcengiz isimli müşterimizin maili yetkili birimlere iletilmiştir. Müşterimize belirtilen irtibat telefonundan ulaşılamamış kendisine mail gönderilerek gerekli açıklamalar yapılmış uygulama hakkında bilgiler verilmiştir.

Saygılarımızla,

Adese Alışveriş Merkezleri Tic. A.Ş.

Müşteri Danışma Merkezi

444 0 237 (444 0 ADS)