260793 |

| ALPET Dizel Aracıma Benzin Koymuş
halilast
[18 Şubat 2008, 09:00]
Konya ilinin Ilgın ilçesinde bulunan Alpet Petrol'den 06.02.2008 günü saat 15:09 sıralarında, şahsıma ait 2005 model Renault Clio marka 1.5 dizel aracıma 0006 fiş numarası ile 75 YTL tutarında mazot aldım.
Konya girişinde aracımdaki anormallik dikkatimi çekti. Direkt Ankara yolu üzerinde bulunan Renault yetkili servisine uğradım. Serviste yetkililer aracın deposunda benzin olduğunu tespit ettiler.
Bunun üzerine Ilgın Alpet Petrol'e bizzat gidilerek petrolün sahibine durum izah edildi. Yetkili servis müdürünün telefon numarasını alarak bizzat görüştükten sonra bir ustasını pompacısı ile birlikte Renault servisine gönderdi.
Aracımın servis garantisinde yapılarak tarafıma teslim edilmesini istedim. 4.500 YTL ye kendileri anlaşarak aracın yapılmasına karar verdiler. 09.02.2008 tarihinde aracım servisten kurtarılarak tarafıma teslim edilecekti.
Ancak yaptıkları anlaşmaya şirket sahibi uymadı ve aracımı kurtarıp bana teslim etmedi. Devlet memuru olmam, iznimin bitmiş olması ve Ilgın Alpet Petrol'ün bu sorumsuzluğu şahsımı maddi manevi sıkıntıya uğratmıştır.
Alpet genel müdürlüğünün bu olayın üzerinde durarak ilgili şahıslardan mağduriyetimi gidermeleri hususunda gerekli tenkit ve uyarıların yapılmasını, derhal aracımın tarafıma teslim edilmesini istiyorum. ^^ |