ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Alpet

ALPET Dizel Aracıma Benzin Koymuş halilast  [18 Şubat 2008, 09:00]
Konya ilinin Ilgın ilçesinde bulunan Alpet Petrol'den 06.02.2008 günü saat 15:09 sıralarında, şahsıma ait 2005 model Renault Clio marka 1.5 dizel aracıma 0006 fiş numarası ile 75 YTL tutarında mazot aldım.

Konya girişinde aracımdaki anormallik dikkatimi çekti. Direkt Ankara yolu üzerinde bulunan Renault yetkili servisine uğradım. Serviste yetkililer aracın deposunda benzin olduğunu tespit ettiler.

Bunun üzerine Ilgın Alpet Petrol'e bizzat gidilerek petrolün sahibine durum izah edildi. Yetkili servis müdürünün telefon numarasını alarak bizzat görüştükten sonra bir ustasını pompacısı ile birlikte Renault servisine gönderdi.

Aracımın servis garantisinde yapılarak tarafıma teslim edilmesini istedim. 4.500 YTL ye kendileri anlaşarak aracın yapılmasına karar verdiler. 09.02.2008 tarihinde aracım servisten kurtarılarak tarafıma teslim edilecekti.

Ancak yaptıkları anlaşmaya şirket sahibi uymadı ve aracımı kurtarıp bana teslim etmedi. Devlet memuru olmam, iznimin bitmiş olması ve Ilgın Alpet Petrol'ün bu sorumsuzluğu şahsımı maddi manevi sıkıntıya uğratmıştır.

Alpet genel müdürlüğünün bu olayın üzerinde durarak ilgili şahıslardan mağduriyetimi gidermeleri hususunda gerekli tenkit ve uyarıların yapılmasını, derhal aracımın tarafıma teslim edilmesini istiyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

Alpet
24.11.2008

Sayın Halil Aygoşmuş'un Şikayeti Hakkında;

Müşterimizle görüşülülerek ALPET kalite standartları ve kaltite kontrol ekipleri hakında bilgi verilmiştir. ALPET Kalite Kontrol Ekipleri yılın 365 günü Türkiyedeki ALPET istasyonlarını sürekli olarak denetleyerek, istasyonlardan aldıkları akaryakıtı gezici labaratuvarlarında tahlil ederler.Bu işlemle ALPET üstün kalite anlayışı korunarak siz değerli müşterilerimize en iyi akaryakıt sunulur.

Siz değerli müşterilerimizle iletişime geçerek dilek,öneri ve şikayetlerinize en kısa sürede yanıt verebilmemiz için 0 800 219 80 42 - 0212 445 81 72 numaralı ALPET Dialog hatlarından bizlere ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,
ALPET