171928 |
| AUTOKING'in Bir Türlü Yapamadığı Çatlak Tampon Tamiri!
hakan0020
[09 Mayıs 2007, 09:00]
Geçtiğimiz Ocak ayında Ankara'dan İstanbul'a gelirken park yerinde mola verdiğimde aracımın arka tamponuna çarpıp kaçmışlardı. İstanbul'a ulaştığımın sabahı Renault yetkili servislerine başvurdum. Ancak aşırı dolu olmaları nedeniyle mağdur olmamak için kasko şirketimle birlikte çalışan, Bostancı sanayisindeki Özelçi Volkswagen yetkili servisini buldum. Aracın en iyi şekilde yapılacağına dair söz aldım.
Özelçi kasko şirketimi aradı ve durumu bildirdi. Gelen cevapta tamponun değişmesinin mümkün olmadığını, tamir gördükten sonra boyanabileceğini söylemiş tamponun gereken çatlak tamirinin Küçükyalı Autoking tarafından yapılacağını söylediler. Bir hafta sonra tampon tamir olmuş şekilde Özelçi'ye geldi. Boyaya alındı. Sonrasında tarafıma teslim ettiler.
İki gün sonra oluşan çatlakların ortaya çıktığını fark ettim. Özelçi'yi aradım. Aracı getirin bakalım dediler. Servisin boya ustaları Küçükyalı Autoking'in çatlak tamirini iyi yapamadığını, kendi hataları olmadığını ifade ettiler. Küçükyalı Autoking'e parçayı geri götürdüler. Küçükyalı Autoking de servisi suçlayarak kalitesiz macun çektikleri için çatlak oluştuğunu savundu. Küçükyalı Autoking boya ve tamir işlemini kendilerinin yeniden yapacağını düzgün bir şekilde aracı teslim edeceklerini bildirdiler.
Randevu verildi. Aracımı Küçükyalı Autoking'e teslim ettim. İşlem bitince teşekkür edip aracımı teslim aldım. İki gün sonrasında çatlak yüzey yeniden ortaya çıktı. Bu da yetmezmiş gibi boya korumalı aracımın yüzeyine dikkatsizlikleri nedeniyle boya tozları yapışmış. telefon açtık, tekrar getirin bakalım denildi. Randevu günü aracı tekrar teslim ettim. Boya tozlarını da ustalarına hatırlattım. Kolay pasta yaparız dediler. Çağırıp teslim ettiler. Bu kez bir hafta sonra hatalar yeniden ortaya çıktı.
Ardından dört kez daha aynı git geller devam etti. Fakat bütün bu çabalara rağmen şuan aracın arka tamponu yine aynı durumda. Bu da yetmezmiş gibi yaptıkları pasta uygulaması hem boya korumamı berbat etti hem de aracımın boyasının yüzeyinde derin çiziklere yol açtı. Bu şikayetlerimi lütfen dikkate alınız. Ben her satın aldığım aracımı son derece temiz ve titiz kullanan bir birey olarak bu yapılanları hazmedemedim. Autoking firması sözde isim yapmış, iyiler arasında yer almaktadır. Bu nedenle yaşadığım olumsuzlukları onlara yakıştıramıyorum. Bunların yanı sıra onlarca git, gellerle girdiğim maddi zararın haddi hesabı yok. Ayrıca manevi sıkıntılar da cabası. Maddi ve manevi zararlarımın Küçükyalı Autoking tarafından karşılanmasını istiyorum.% |