ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Auto King

AUTOKING'de Aracım Berbat Olmuş raso0009  [19 Mayıs 2008, 09:00]
15 gün önce Ankara Şaşmaz Sanayi sitesinde bulunan şubenizde aracımı iç detaylı! ve dış boya koruma hizmetlerini alabilmek maksadı ile servise verdim.

2 gün süreceğini söylediler. İndirim yaparak bana 240 YTL ye mal olacağını ifade ettiler. Anlaştık ve aracımı bıraktım. 2 gün sonra gittiğimde sonuç tam bir felaketti. Aracımın döşemelerinde aşırı su kullanmaktan mütevellit bozulmalar meydana gelmişti(bu bozulmaların aracı getirdiğimde olduğunu söylediler ancak yine kendilerinin çektiği resimlerde öyle olmadığını görünce özür dilediler)

Emniyet kemerleri simsiyah duruyordu(bez bile değmemiş), aracımın ki bu araç Bmw marka lüx bir araç, vites bölgesi yağlı gibi bir görüntüde ki hala geçmedi. Gösterge panelinin içi sabunlu su lekeleri ile dolu idi(hala bu şekilde yetkili servise söktürüp içini temizletmem gerekiyor).

Doğal olarak çok kızdım ama bu arada ısrarla yetkiliyi görmek istememe rağmen ortaya çıkamadı. Buradan teşekkür etmek istediğim bir bey en azında bazı eksiklikleri gidermekte iyi niyetli bir çaba gösterdi ve özür diledi. Tabi değişen bir şey olmadı.

Ben bu hizmet karşılığı paramı ödedim ve aracımı rezil bir halde teslim aldım. Sayın yetkili ben Bilkent Holding gibi Türkiye'nin saygın bir kuruluşunda yıllardır çalışıyorum. Bu çalışmamın karşılığında titiz bir şekilde kullandığım bu aracımı aldım.

İsmine ve Iso 9000 sahibi bir kuruluş olduğunu bildiğim Autoking firmasına güvendiğim için bu piyasadaki o kadar firma içinde sizi seçtim. Ama görüyorum ki hata etmişim.^^

Arkadaşına Gönder