ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Auto King

AUTO KING Aracımı Farklı Renkte Boyamış! mehmetaltug  [08 Temmuz 2008, 09:00]
Arabamdaki üç parçada bulunan çizikten dolayı Auto King'e gittim. Kaskonun sadece iki parçayı karşıladığını ve diğer parça için ekstra ücret alacaklarını söylediler. Ben de tamam dedim ve aracımı bıraktım.

Ertesi gün 120 YTL ödeyip aracımı aldım fakat boyadıkları yer orijinal yerden daha soluktu. Daha sonra telefonla görüşüp mağduriyetimin giderilmesi için ne yapabileceklerini sordum. Gelin bakalım dediler. Ben de gittim. Hazır gitmişken başka bir işlemim vardı onu da söyledim. Ertesi gün gelin alın dediler. Dedikleri tarihte gittim.

Bana arabamı gölge bir yerde gösterdiler ve boyanın sedefli olduğundan dolayı böyle göründüğünü söylediler. Tamam dedim ve gittim. Daha sonra yetkili serviste arabanın debriyajı değişirken servisin kaporta boya bölümündeki ustayı çağırıp sordum. Usta bunlar rengi tutturamamış dedi. Yani anlayacağınız arabamın üç parçası farklı bir renkte dolaşıyorum.

Ben bir hata yaptım Auto King denen yere gittim. Şimdi arabamın kasko zamanı geliyor sırf bu yüzden dolayı sigorta şirketimi bile değiştireceğim.%

Arkadaşına Gönder