ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aragon Turizm

ARAGON TURİZM'den Fos Çıkan Tatil Vaadi Ayhanbutev  [16 Haziran 2008, 09:00]
Hediye tatil kazandığımız söylenerek 23.02.2008 tarihinde tanıtıma çağrıldık. Hediye tatil tanıtımı diye başlayarak devre mülk pazarladılar. 179 YTL peşinatı kredi kartıyla ödeyip, sözleşmeyi imzaladıktan sonra, otel tadilat ve temizlik vs. Giderler için 100$ ödememiz gerektiği söylendi.

Bunun üzerine ertesi gün sözleşmeyi iptal ettirmek istedik. 24 adet senet karşılığı 8900 YTL'nin %10'unu ceza olarak peşin ödersek senetleri iade edeceklerini söylediler. Böylece 700YTL daha ödeyerek senetlerimizi geri aldık.

Bu ödeme karşılığında bir hafta Antalya Kemer Turkiz Otel'de (5 yıldız) tatil yapacağımız vaat edildi. Daha sonra bu sürenin 4 gece 5 gündüze sadece konaklama imkanlarından yararlanmak şartıyla olacağını söylediler.

Mecburen kabul ettik. 24 Şubat 2008'de Turkiz Otel'de 23-29 Haziran tarihlerine rezervasyon yapıldığını, bu rezervasyon formunun 1 Haziran 2008'e kadar ev adresimize geleceğini söylediler.

1 Haziran'a kadar böyle bir formun gelmemesi üzerine yaptığımız telefon görüşmeleri sonucunda, Turkiz Otel'de böyle bir rezervasyonun olmadığı, bundan sonra da doluluk nedeniyle olamayacağı söylendi.

Alternatif olarak İzmir Çeşme Akay Garden Resort Otel'de (4 yıldız) aynı tarihlere rezervasyon yapabileceklerini söylediler. Mecburen bunu da kabul etmek zorunda kaldık. Daha sonra yaptığımız araştırma sonucunda alternatif otelin 16-30 Haziran 2008 tarihleri arasında tam pansiyon hd liste fiyatının 49YTL olduğunu gördük. (Tatilvitrini.com/otel/akay_garden_resort_oteli).

13 Haziran 2008 tarihinde faks ile gelen rezervasyon formunda sadece konaklama imkanından yaralanabileceğimiz yazmaktadır. Yani biz eğer Aragon Turizm ile değil de kendimiz gitseydik günlük kişi başı tam pansiyon hd 49YTL'ye gidecektik, ama şimdi yaklaşık olarak 75 YTL'yi sadece konaklama ücreti için ödemek zorunda bırakılıyoruz.

Talebimiz: Hiç olmazsa 21 Haziran 2008 tarihindeki rezervasyonumuzun tam pansiyon hd olarak düzeltilmesi.^^

Arkadaşına Gönder