180933 |

| ARNICA Mini Mutfak Robotu Çatladı
inspi
[09 Haziran 2007, 09:00]
2005 yılı 2. yarısında düğün hediyesi olarak Arnica Quick mutfak robotum oldu. Arnica'yı 4. Kullanışımdan sonra haznesinin altında, ortadaki metalin çevresinde çizgiler olduğunu fark ettim.
O kadar inceydiler ki çatlak olduğu anlaşılmıyordu. Birkaç kez kullandıktan sonra alttaki metalin dönmediğini, bu yüzden robotun çalışmadığını fark ettim.
Metalin çevresindeki çatlaklar yüzünden yuvası genişlemiş ve metal dönmemeye başlamıştı. Arkadaşım Arnica'yı Gaziantep'ten almıştı.
Ankara'da oturduğum için 3 yıllık garantisi olan Arnica'yı servise götürdüğümde garanti kapsamında olmadığını, 20 YTL vererek yeni bir hazne alabileceğim söylendi.
Arnica'nın fiyatı zaten 37 YTL civarındaydı. Makine mühendisiyim. Çok dikkatli kullandım. Motor gücünün zayıflığından asla sert maddeleri ufalamakta kullanmadım.
Arnica'yı artık kimseye tavsiye etmiyorum. Kalitesi düşük ve servis hizmeti sıfır. Müşteriye değer vermiyorlar. Mallarını satana kadar. Cahil yerine konmak hoşuma gitmiyor.
Üretim hatası olduğunu, haznenin kalitesiz malzemeden yapıldığını düşünüyorum ve cam hazneyle değiştirilmesini istiyorum.
Çözüm üretilmezse hakkımı sonuna kadar arayacağım, gerekirse gazetelere yazı göndereceğim. ^^ |