ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Arnica Küçük Ev Aletleri

241901

ARNICA Fritöz İçin Haftalardır Parça Bekliyorum agokce31  [25 Aralık 2007, 09:00]
Eylül 2006'da, tayin sebebiyle, Antalya'dan Diyarbakır'a geldim. Gelmeden önce Antalya'dan Arnica marka fritöz aldım. Diyarbakır'da arıza verdi. İki kez yetkili servise götürdüm. Arıza giderildi ve tekrar verildi.

Üçüncü kez arıza yaptı. Usta "içi komple değişecek, parça bekliyoruz" dedi. Bir hafta, iki hafta, her soruşumda usta "Ahmet bey, biz sizi ararız hala parça bekliyoruz" deyip geri gönderiyordu. Böylelikle abartısız 6-7 hafta geçti.

Ustaya "eğer tamiratı mümkün değilse ki zaten 30 iş gününü doldurdu, değişim talep ettim" ama usta oralı olmadı. Bildiğim kadarıyla "ürün üç defa aynı arızayı verirse ve tamir süresi 30 iş gününü geçerse birebir değişim veya para iadesi" yapılır.

En son bayramdan önce gittiğimde usta "parça geldi, öğleden sonra alın" dedi. Öğleden sonra gittim, yine olmamış. Yine usta "abi yarın söz" dedi ve hala ben alamadım v.s.^^

Arkadaşına Gönder

04.01.2008 agokce31 Merhaba sayın sikayetvar.com yetkilileri, sizlere çok teşekkür etmek istiyorum. ARNİCA marka firütözüm değişti. Ayrıca sizlerin nezdinde ARNİCA yetkililerinden LEVENT BEY'e de ilgilerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. SAYGILAR.

Arnica Küçük Ev Aletleri
02.01.2008

Müşterimiz olan ( Ahmet Gökçe ) Telefon ile aranmış arızalı olan Arnica Fritöz ZG-16A ürün yenisiyle değiştirilerek 02.01.2008 tarihinde Tarafına yeni ürün gönderilmiştir.
Bilginize :