334312 |

| ALFEMO'da Memnuniyetsizlik Diz Boyu
derturkmen
[28 Temmuz 2008, 09:00]
Geçen yıl bir masa takımı aldık. Bize getirecekleri tarihte getirmeyip bizi boşu boşuna beklettiler. Sonra zor bela getirttik. Ama bir baktık bir sandalye takımdan daha farklı gelmiş ve başka bir sandalyenin oturduğunuz yerdeki çivisi çıkmış.
Bir yıl geçti. Belki düzelmiştir Alfemo dedik. Yeni eve tamamen yeni eşyalar almak için gittik. Yemek takımı, yatak odası takımı ve salon takımı aldık. Takdir edersiniz ki bunların hepsinin yüksek bir meblağı var. Yani Alfemo'ya epey kazandırdık, alışverişimizi yaptık.
Eve eşyaları getirme konusunda verdikleri tarihte biz çalıştığımız için birisini bulduk. Eşyaları beklesin diye onu evde tuttuk ama o gün gelmedikleri gibi, bizi arayıp biz gelemiyoruz da demediler.
Bizim aramamızı beklediler. Çok güzel. Aradık, bin yığın bahane uydurdular. Tamam, ne zaman getireceksiniz dedik, ertesi gün. Peki.
Yine insanlar işini gücünü bırakıp, evde beklemeye başladı. Sonra bir telefon, işte yarın getirsek olur mu? En sonunda insanın sabrını taşırma noktasına geldikleri için “olmaz” dedik. O zaman şu saatte dediler. Tamam dedik.
Söz verdikleri saatten 2 saat sonra getirdiler. Hadi ona da tamam. Eve eşyalar bir geldi ki sıfır hata dedikleri eşyaların hepsi defolu. Televizyon sehpasının üstü derin bir çizik, yemek takımının aynası çıkık, yatak odasının dolabı ayrık ve bu ev yeni evleneceklerin evi.
Bize “servis açıyoruz, en kısa zamanda gelip değiştirecekler” denildi. Aradan 1 ay geçti ama ne arayan var, ne soran. En sonunda yine biz aradık. Bu sefer de kayıt açılmamış dendi.
Genel müdürlüğe kadar aradık. Bize bu satışı yapıp, satış sonrası hizmet veremeyen herkesi şikayet ettik. Sonra utanmadan, “mallardan memnun musunuz” diye Alfemo'dan arandık. ^^ |