ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Alfemo

ALFEMO'nun Eksik Teslim Ettiği Ürünler! rfy  [02 Ağustos 2008, 09:00]
Alfemo'nun internet sitesindeki bayi listesinden bulduğum Kadıköy bayisi Örnek'ten düğünümden 20 gün önce yatak odası, yemek odası, koltuk takımı ve oturma grubu siparişlerimi verdim. Ödemeyi de kredi kartıyla yaptım.

Yemek odası eksiksiz olarak, yatak odası kurulumu yarım bırakılarak ve yatak teslim edilmeyerek, oturma grubu da eksik olarak bir hafta sonra getirildi. Tüm çabalarıma rağmen Alfemo müşteri hizmetleri çözümü sağlayamadı. Evleneli 10 gün olmasına rağmen halen eşyalarım eksik. Bu durumdan dolayı mağdurum. %

Arkadaşına Gönder

10.09.2008 rfy Alfemo yeni salon takımını teslim edip,hatalı olanları aldı.ŞikayetVar a ve Alfemo ya teşekkürler..

Alfemo
04.08.2008

Sayın yetkili,
Müşterimizin talebiyle ilgili ürünlerin alındığı bayiye daha önce bilgi verilmiştir. Bugün gün içerisinde müşterimiz tarafımızdan aranmıştır. Müşterimizden aldığımız bilgiye göre yatak odası takımının kurulumu ile ilgili bir sorun olmadığı bilgisi teyit edilmiştir. Müşteri bayi ile görüştüğünü bu hafta içerisnde yatak tesliminin tarafına yapılacağını belirti.Ayrıca müşterimize teslim edilen oturma grubu komple değiştirilicektir.Sitenize bu şikayet mailinin daha önce atıldığı ancak siteye geç düştüğü bilgisi müşterimiz tarafından belirtilmiştir. Tarafınıza aktarılan konuyla ilgili sorun olmadığına dair müşterimizle mutabık kalınmııştır.Bilginize sunarız.

Saygılarımızla.

ALFEMO A.Ş MÜŞTERİ HİZMETLERİ.