ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

ALFEMO Üretilmeyen Takımı Satmış murgul41  [05 Ağustos 2008, 09:00]
Karamürsel Alfemo mağazasından, 4 ay önce sipariş ettiğim Bahama yatak odası bir türlü evime gelmemekle beraber fabrika üretimi durdu ve Ağustos 20 de tekrar üretime başlanacak gibi saçma bir bahaneyle karşı karşıyayım.

Üretim yoksa bana neden satıldı? Hâlâ kataloglarda bu ürün yer alıyor, eğer üretiliyorsa 4 aydır neden evime bu mobilya gelmedi? Mağazacı hanım geçici olarak kullanmam için bir de bana başka takım yollamış. Bu ne denli bir saçmalık?^^

Arkadaşına Gönder

07.08.2008

Sayın yetkili,
Müşterimizin talebiyle ilgili ana bayimiz ile görüşülmüştür. Yatak odası takımının dolabı hariç bütün ürünleri bayimizde hazır beklemektedir. Bahama 5 kapılı dolap yeni sistem olarak üretilmiştir. En kısa süre içerisinde ürünlerin tamamının teslim edilceği bilgisi bayimiz tarafın tarafımıza aktarılmıştır. Aynı şekilde müşterimz aranarak konuyla ilgili bilgilendirilmiştir.Bilginize sunarız.

Saygılarımızla.

ALFEMO A.Ş MÜŞTERİ HİZMETLERİ.

06.08.2008

Sayın yetkili,
Müşterimizin aktarmış olduğu konu ile ilgili Bursa Bölge Müdürlüğümüze bilgi verilmiştir. Ürünlerin satışını yapan bayinin siparişi ile ilgili gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra müşterimize bilgilendirme yapılacaktır.Bilginize sunarız.

Saygılarımızla.

ALFEMO A.Ş MÜŞTERİ HİZMETLERİ.