342108 |

| ALFEMO MOBİLYA'da Rahatlık İstemekte mi Parayla?
banu1
[11 Ağustos 2008, 09:00]
Internet üzerinden araştırıp, beğenip ve en büyük bayisini araştırıp gittiğim bayide istediğim takım yoktu. İstediğimiz, yıllarca üzerinde oturacağımız koltukların rahat kibar ve küçük olması idi.
Bunun üzerine benzer takımları gösterilerek bayinin de yönlendirmesi ile beğendiğim takımı almaya karar verdik. Ödememizi yaptık, istediğimiz tarihte teslimat yapıldı. Fakat arkası yastık koltuklarımızda rahat oturamıyoruz, arkasına yastık takviyesi yapmak gerekiyor. Çünkü geriye doğru oturmak yada dik rahat oturmamak gerekiyor, ayaklarımız yere yetişmiyor.
Ürünü aldığım bayi ve müşteri hizmetlerine, alış şeklimizin de bilgileri verilerek yastık talebinde bulunduk. Müşteri hizmetlerinden gelen; "geni yani ağına sahip olduklarını bayilerinden rahatlıkla ürünü deneyerek alabileceğimiz ve bu nedenle; ücretli olarak ürünü aldığımız bayiden, teklif isteyebileceğimiz” cevabıydı.
Rahat olmak için çözüm üretiyorum. Neden hep ticaret gözü ile bakılıyor? O kadar araştırdım ve gittim. İnternette ürününüzü neden yayınlarsınız? Satmak için. Bu bir çözüm değil kaçış.
İkinci ürünü Mart ayında almıştım. Bu dönemde kampanya vardı. Ürün alındığında grup şirketlerinden Ilıca Otel'de tatil fırsatı vardı. Nisan ayında aradım. Mayıs tamamen dolu. Haziran'da birkaç gün kalmıştı. Eylül müsaitti.
Haziran'da o birkaç günde gidemeyeceğim için; Mayıs ayında Eylül rezervasyonu için aradım. Rezervasyon zamanının Nisan'da dolduğunu söylediler. Verilen kuponun arkasında süre varmış.
Verilen bir hak olduğunu, verilmesi gerektiğini söyledim. Kabul edilmedi. Tatil, ürün karşılığında verilen bir hak değil midir? Sizin hiç müşteri memnuniyeti için kontenjanınız yok mu?^^ |