ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anis Tour

ANİS TUR Hala Paramı İade Etmedi dogal  [29 Ağustos 2008, 09:00]
İnternet'de ki uzun araştırmadan sonra tatil seçeneğimizi fiyatları uygun olan Anis turdan yapmaya karar verdik. Erken rezervasyonları takip edip Antalya kemerdeki Dianisos otelini tercih ettik. Daha önce hiç internet den tatil ayarlaması yapmamıştık.

Bizim biraz acemiliğimize geldi.9 Haziranda erken rezervasyonların son günüydü biz de bundan yararlanmak için biraz acele ettik. Ve 19-20-21 Haziran tarihleri arasında rezervasyonumuzu yaptırdık. Bizimle bu dönemde ilgilenen kişi *** hanımdı. Buraya kadar çok güzel.

Otele internetten baktık süperdi. Ödeme kredi kartından 735 milyon olarak çekildi. Biz 19 Hazirandan birkaç gün önce yola çıktık en son 18 Haziran akşamı otel giriş saatini sormak için öylesine arayalım dedik. Bu arada biz Antalya kemere gitmek için yola çıkmışız mersin civarlarında konaklıyoruz.

Akşam aradık, bize otel yetkilileri rezervasyonumuzun iptal olduğunu nedenini sorduğumuzda ise Anis tur tarafından paranın ödenmediği ve bu turun bunu sürekli yaptığı idi. Biz hemen Anis turu aradık müşteri temsilcisi bize yetkili olan **** beyi bağladı.

Otel yönetimiyle görüşmeler derken saat 22.00 civarları oldu. Otelle anlaşamayınca bize başka seçenekler sundular, parayı geri ödemeyi teklif ettiler. Biz zaten bütün bir yıl bu tatili beklemişiz tatil havasına girmişiz orada neyle uğraşıyoruz. En son buraya kadar geldik dedik ve seçeneklerden birini değerlendirmeye karar verdik.

Bizi Alanya'nın girişinde olan World Ütopya isimli otele yönlendirdiler. İki otel arasındaki 90 milyon civarı paramız içerde kalıyordu onu da 15 gün içersinde kredi kartınızdan düşeriz dediler. Bunu söylediklerinde 18 Haziran 2008. Ve şu anki tarih 27 Ağustos. Ve biz hala bir ödeme görmedik.3 aydır gitmediğimiz bir otelin parasını ödüyoruz.

Çektiğimiz eziyette cabası. Ben Temmuz gibi Anis Turu aradım ve paranın ne zaman yatacağını sordum 15 gün sonra cevabını aldım.15 gün sonra para yatmayınca aradım yine 15 gün sonra dediler. Ve bu böyle devam etti. Her aradığımda bir bahane duydum. Şunu da itiraf edeyim bu aramalarım sırasında **** hanımla hiç görüşemedim.

Ne ben ona ulaşabildim nede o bana geri döndü. Hep meşgulmüş. Yani bana yardımı hiç olmadı. Zaten bu para bana geri dönerse hepsi telefon faturasına gidecek. Kısaca arkadaşlar bu siteyi okuyun iyi araştırın ve planlarınızı ona göre yapın.

Anis tur çok başarısız bir tur sakın fiyatları uygun diye düşünmeyin. Sonra onun acısını çıkartıyorlar sizden. Tatile gidene kadar sürekli ararlar ama en küçük bir şikayetinizde kendinize muhatap bulamazsınız.

Arkadaşına Gönder