ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anis Tour

ANİS TUR' dan Yanlış İzahat çınaryağmur  [03 Eylül 2008, 09:00]
Yaz sonu tatili için Kıbrıs'a gidilmeye karar verildi ve Anis Tur arandı. Oradaki Kıbrıs yetkilisiyle görüşüldü ve internette 4 yıldızlı, kumsal bir plajı olan, aqua parkları, cafeleri, diskosu olan Laphetos oteli seçildi ve önerildi.

Bütün bu okuduklarımıza rağmen karşı tarafa da hepsi tek tek soruldu. Oraya gidildiğinde ise tam tersiyle karşılaşıldı. Ne bir deniz ki kum diye bir şey yok, ne cafeler, ne disko hiç bir şey yok, olmadığı gibi otel tadilatta.

Sadece para kazanmak adına yapılan bu satışlar ne kadar doğru satış sizce, biz müşteri olarak belki bir kez bu hataya düşebiliriz peki daha sonrası. Sizler firma olarak herkesle her müşterinizle bir kez çalışmak adına mı kurulusunuz.

Bütün bunları internet sayfanızda şaşalı anlatmak güzel, insanların göz zevkine hitap etmek güzel, peki doğrulara gelince neden söylenmiyor. Olabilir otel tadilattadır, tabii ki yapacak ama denizle alakalı tüm sorulara verilen cevaplar çok ilginç kumsal, deniz, plaj ama sonuç sıfır.

Bu tür görüşmeler hiç hoş değil, firmanız açısından doğru değil. Bizler hiç memnun kalmadık ve gerekenin yapılması için sizleri iş başına davet ediyoruz.

Arkadaşına Gönder