ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anis Tour

ANİS TUR'la Yaptığım Berbat Geçen Tatil! esraemir  [06 Eylül 2008, 09:00]
Keşke rezervasyon yaptırmadan önce bu site ve bunun gibi sitelere baksaydım. 11 Ağustos 2008'de Anis Tur'La Lenna Beach Otel'e gittim, gitmez olsaydım. Otel berbat; odaları olsun, yemekleri olsun çalışanları olsun. Tatilim rezil oldu.

Odada ne temiz çarşaf, yastık kılıfı, havlu bulamıyorsunuz. İstiyorsunuz, bir sürü bahane üretiliyor; kaba kaba konuşmalar. Yemeklere gelince; yemekler berbat. İnsanın yiyeceği gibi bir yemek yok. Temiz tabak bulmanız imkansız. Temiz tabak diye kullanılmış tabağı bezle silip size geri veriyorlar. Çatal, kaşık, bıçağı da aynı şekilde veriyorlar.

Havuz berbat. O kadar pis ki ne bir klorlama ne bir temizlik yapıyorlar. Suyun renginden anlıyorsunuz. O havuz akşamları idrar kokuyor. İlk günden zaten ayrılmak için Anis Tur'u arıyorsunuz. Tabii ne oluyor? telefona uzun süre cevap veren olmuyor. Ben 1 gün uğraştım, uzun aramalarımın sonunda sizi başka bir otele yönlendirelim diyorlar ama 450–200 YTL'den başlayan ek fiyatla.

Uzun lafın kısası Anis Tur mu? Hayır. Lenna Beach Otel mi? Hayır. O günler aklıma geldikçe moralim bozuluyor, sinirlerim oynuyor. %

Arkadaşına Gönder