AceAvto Chery Türkiye İstanbul Araç Satın Alma Sorunsalı

Burak
04 Temmuz 2024 14:29

Chery Türkiye İstanbul Satış ofislerinin; Chery Plaza Atmo, Chery Plaza Bostancıoğlu, Chery Plaza Kıyı, Chery Yüzbaşıoğlu, Chery Plaza Aceavto, Chery Tepetoğulları tarafından 1 aydan uzun süredir bekletilerek geri dönüş sağlanmıyor ve bu nedenle araç alımı yapamıyorum. Önce 07.06.2024 tarihinde Chery Plaza Bostancıoğlu'ndan O*** G**** ile görüştüm. ÖTV muafiyetli Tiggo8Pro Excellent almak istediğim araç için stok az, var da yok gibi cevaplar sonrasında 'önümüz bayram, işlemleriniz yetişmez' bahanesi sonrasında 'sizi arayacağız' deyip not almaları gibi bahaneler ile beklemem gerektiği ifade edildi. Sonrasında 2 güne bir arama mesailerim başladı. Sadece bu süreçte Chery Etiler Şubesinden S* Hanım biraz yardımcı oldu. Temmuz ayının başında görüşebileceğimizi ifade etti ancak şu anki durumda haber bırakmama rağmen ona da ulaşamıyorum. Bu yaşanan sadece mağduriyet değildir, hayatımın herhangi bir evresinde bu kadar aşağılayıcı bir tavırla karşılaşmamıştım. Konuyla ilgili, bilgili bir kişinin açıklama yapmasını ve mağduriyetimin acilen giderilmesini talep ediyorum.

10 Temmuz 2024 15:20 (Şikayetten 6 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Chery Yetkili Bayisi AceAvto tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Bize aşağıda bulunan iletişim kanallarımızdan her zaman ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Chery Yetkili Bayii AceAvto

İrfan sonuçtan hiç memnun değil

İrfan
05 Temmuz 2024 09:45
AceAvto Chery Türkiye'nin Yakıt Çeki Kampanyasında Mağduriyet Yaşadım
AceAvto Chery Türkiye'nin Yakıt Çeki Kampanyasında Mağduriyet Yaşadım
aceavto-chery-turkiyenin-yakit-ceki-kampanyasinda-magduriyet-yasadim-1.pdf

Chery Bayi ve Servis Deneyiminde Mağduriyet

20 Ocak 2025 17:02
Göktan sonuçtan hiç memnun değil

Chery Araç Tesliminde Büyük Hayal Kırıklığı

10 Şubat 2025 18:59
Chery Araç Tesliminde Büyük Hayal Kırıklığı
Özgür sonuçtan çok memnun

09 Mayıs 2025 19:33
"Y**** hanıma teşekkür ederim. Yakından ilgilendi ve mağduriyetim giderildi."
Söz Verilen Aksesuarlar Teslim Edilmedi, Satış Sonrası Hizmet Yetersiz
Söz Verilen Aksesuarlar Teslim Edilmedi, Satış Sonrası Hizmet Yetersiz