Betül sonuçtan hiç memnun değil

Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi 2 Yaşında Kızımın MR Randevusu Ve İlgisizlik Sorunu

09 Şubat 2024 14:28

09.02.2024 tarihinde saat 08:50'de, 2 yaşındaki kızıma anestezili MR için randevu aldık. Anestezi randevumuz 08:30 olarak belirlenmişti. Anestezi öncesinde 7 saat katı, 4 saat sıvı tüketimi yasaktı. Belirtilen saatte hastanedeydik ve durumumuzu MR odasına bildirdik. Anestezi doktorunun birazdan geleceği söylendi. Ancak saat 09:00'a kadar doktor gelmedi. Çocuğum ağlayınca birkaç yudum su içirdim. Doktorun gelmesi ve çocuğumun su içtiğini öğrenmesi üzerine MR'ın birkaç saat erteleneceği belirtildi. Anestezi doktoru ve hastane yönetimi ile yaşanan iletişim sorunları ve tutarsızlıklar nedeniyle çocuğum aç ve susuz bekletildi. Anestezi doktorlarından biri su içen hastaya anestezi yapılamayacağını söylerken, diğeri sorun olmayacağını ifade etti. Bu durum hastanenin güvenilirliğini sorgulattı. Sonuç olarak, hastanenin dış görünüşüne aldanmamak gerektiğini ve sağlık hizmetlerinde yaşanan sorunların ciddiyetini anladık.

Yanlış Planlama Ve İletişim Mağduriyeti

24 Aralık 2024 20:48
Yanlış Planlama Ve İletişim Mağduriyeti
Merve sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 15:00
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 10:12
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 12:13

ParkHayat Afyon Hastanesi Park Hastanesi MR Hizmeti