Balıkesir Altın Otel Gece Saat 12’ye Kadar Süren Yüksek Sesli Davul Ve Zurna Sesleri

25 Kasım 2024 13:52

Balıkesir’de bulunan Altın Otel’de konaklama yapmak istedik, ancak bu deneyim tam anlamıyla hayal kırıklığına dönüştü. Otel değil, sanki bir disko mekanı idi. Gece saat 12’ye kadar süren yüksek sesli davul ve zurna sesleri yüzünden dinlenmek mümkün olmadı.

Şikayetimizi ilettiğimizde, otel yönetiminden “İşletmeyi ayakta tutmak için bunu yapmak zorundayız, yapacak bir şey yok” şeklinde saygısız bir yanıt aldık. Adeta bize, babalarının hayrına konaklama imkanı sunmuşlar gibi bir tavır sergilediler. Polis çağırmayı bile düşündük, ancak “Gece 12’ye kadar ruhsatımız var, bir şey yapamazsınız” şeklinde bir yanıt verildi.

Otelin bu kadar maddiyat odaklı bir anlayışla hareket etmesi ve misafirlerin huzurunu tamamen göz ardı etmesi kabul edilemez. Bu tür işletmelere destek olmamak gerektiğini düşünüyorum.

Misafirlerin konforunu umursamayan bu tarz işletmelerin sektörde yeri olmamalı. Yetkililerden gereken düzenlemelerin yapılmasını talep ediyorum.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Gece Gürültüsü Ve İlgisiz Resepsiyon Nedeniyle Kötü Konaklama Deneyimi

08 Haziran 2025 23:31