Tamir Sürecinde Bitmeyen Bekleyiş Ve Mağduriyet

16 Kasım 2024 12:31

Yaklaşık 1 ay önce kaza yaptığımız aracımızı bu şirkete bıraktık, kaskodan ve sigortadan yaptırılsın diye. Aracımızın ön kısmında hasar vardı; tampon ve panjur kırılmıştı, sağ gündüz LED'i çalışıyordu ancak ayakları kırılmıştı, bunların değişeceğini söylediler. İlk gittiğimizde bize 2 haftada olur dediler, ancak yaklaşık 1 aydır bekliyoruz ve hala yapamadıklarını söylüyorlar. Sebebi de parçaların ellerinde olmamasıymış. 2 hafta önce bizi arayıp tüm parçaların geldiğini ama arabanın panjurunu bulamadıklarını, Avrupa'dan gelmesini bekleyeceklerini söylediler. Biz de panjuru biz bulup size yollayalım, Avrupa'dan gelmesini beklemeyin dedik, kabul ettiler. Kazadan önce aracımızın sol gündüz LED'i de çalışmadığı için onu da satın alıp yapmalarını istedik. Kabul ettiler ve parçaları kargoya verdik. Parçalar dün ellerine ulaştığında sonunda bize ikame araç verileceğini, aracın yapılacağını söylediler ve bize LED'i ne kadara aldığımızı, bir başka aracın da sağ gündüz LED'ine ihtiyacı olduğunu, bulmaları için yardımcı olup olamayacağımızı sordular. İstanbul'da çoğu yerde satıldığını söyledikten sonra aracımızın da sağ gündüz LED'inin olmadığını, ya bizim bulup göndermemizi ya da Avrupa'dan gelmesini bekleyeceğimizi söylediler. Yaklaşık 1 aydır saçma sapan sebeplerden bizi bekletip ikame araç vermemek için de türlü türlü bahaneler uydurdular. Bu saçma süreçten bunaldığımız için tamam sağ gündüz LED'ini de yollayalım ama eski parçalarımızı istiyoruz dediğimizde veremeyeceklerini söylüyorlar. O zaman yapmayın, gündüz LED'ini istemiyoruz dediğimizde bunun da mümkün olmadığını söylüyorlar. Gündüz LED'imiz çalışır durumda götürdük, sadece ayakları kırılmıştı ve yukarı bakıyordu. Aracı bırakıp dosya işlemlerini hallettiğimiz sırada ilk iş LED'i yerinden sökmeleri oldu. Bize çıkardıkları Tramer kaydı da bu süreç kadar komikti; sadece tampon, panjur ve LED için 87 bin hasar kaydı çıkarıldı, cebimizden yaptırsak 20 bine halledebileceğimiz kaza için. Aracımız yürür bir vaziyetteydi, yaklaşık 200 km yol gidip öyle teslim ettik aracımızı. Muhtemelen sigorta şirketinden fazla para almaya çalışıyorlar ve bizi mağdur ediyorlar. Sürekli olarak oyalanıyoruz. Bu süreçte ikame araç da verilmedi. Dediğim gibi, sigortamız HDI Sigorta'ya da şikayette bulunduk. Biz bu duruma düştük, siz de düşmeyin.

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Servis Mağduriyeti: Yanlış Parçalar Ve Uzayan Süreç

26 Kasım 2024 19:05

Auto Jet Tamir Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Eksiklikler

23 Ağustos 2024 13:11
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 22:00
Gezen Usta İzlediğiniz Videolar İle Alakası Olmayan Ekspertiz!
Telat sonuçtan hiç memnun değil

Gözde Otomotiv Aracı 5 Aydır Teslim Edilmedi

02 Mayıs 2024 10:33
Yigit sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 11:30