Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Arya Termal Hotel'de Geri Ödenmeyen Taksit Sorunu

09 Ekim 2024 22:37

Arya Termal Hotel (Afyon) - Ödeme firma ismi (Denizatı Taşımacılık Turizm Organizasyon Tic. Ltd. Şti.) diye geçiyor. Aman dikkat! 07.09.2024 tarihinde bahsi geçen firmadan eylül ayı sonlarına doğru termal otelleri için rezervasyon yaptık. Kredi kartıma 3 taksit 13.230 TL şeklinde çekim yapıldı. Sonra 09.09.2024 tarihinde kendileri ile görüşmem sonucu ödemeyi nakde çevirip havale yöntemiyle gerçekleştirdik. Tabii ki nakit indirimi olduğu için daha cazip geldi fakat kartımdan çekilen tutarın 7 ile 21 iş günü içinde tekrar kartıma geleceği söylendi. Sabırla bekledim, ilk taksiti boşu boşuna ödememe rağmen şimdi 2. taksit günüm geliyor. Arıyorum, telefonuma D****'lar, E***'lar, A******'lar kimler kimler çıkıyor ve hepsi seyahat danışmanı, muhasebeye bağlayan yok. Diyorum 24 gün oldu, hâlâ en geç hiç gelmezse 21. iş günü gelir paranız dedikleri tutar hâlen gelmedi ve ben hâlen tarafıma muhatap olacak birini bulamıyorum. Ticaret mahkemesince haklarımı arayacağım. Eğer dürüst olsaydı 21 gün bekletmez, parayı hesapta 24 gün oldu. Yarınla birlikte 25 gündür benim kredi kartımdan çektiği tutarı ne yapıyor, o zaman nakit paramı göndersin, birinden birini göndersin artık. Yarın hayal kırıklığı, insan aldatan kaliteden habersiz. Daha fazlasını sayarım ama hak etmiyorsunuz... Arya Termal, sen bir esnaf otel, hatta insana hizmette bulunma, insanların paralarını kullanmayı kes.

profile profile

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Sağlıksız Otel Ortamı Ve Ücret İadesi Sorunu Yaşadım

05 Eylül 2025 15:14
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Bilgilendirme Yapılmadan İptal Edilen Rezervasyonun Ücret İadesi Sorunu

13 Ekim 2025 16:41