Sozdar sonuçtan çok memnun

Atasay'dan Aldığım Yüzük İçin Ücretli Tamir Şoku

Atasay'dan Aldığım Yüzük İçin Ücretli Tamir Şoku
10 Aralık 2024 15:42
Sozdar'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetim giderildi teşekkür ederim ama keşke bu mecraya başvurmadan işlem sağlansaydı.”

Atasay Bakırköy Capacity AVM mağazasından 24.10.2024 tarihinde bir adet altın Kelebek aksesuarlı yüzük aldım sonrasında 16.11.2024 tarihinde yüzüğün Kelebek aksesuarı yerinden çıktı. Aldığımız zaman da satış danışmanı taktığınız vakit boyunca ücretsiz bir şekilde garanti kapsamında olduğunu belirtti. Yüzüğü tamir işlemi için 17.11.2024 tarihinde aldığım mağazaya tamir işlemi için bıraktım. Yüzüğün tamir işlemi 21 iş gün içinde olduğunu belirtiler. Bugün yani 10.12.2024 tarihinde tam 21 iş günü sonra tamir edilip teslim edilmesi gereken yüzük için mağazadan arama sağlandı. Tamir işlemi için 1400 TL tutarında bir ücret talep ettiler. Normal de en geç bugün teslim edilmesi gereken yüzük için ve hiçbir kullanıcı hatası olmamasına rağmen hem bu kadar beklettiler hem de ücret talep ettiler. Yasal haklarıma başvuracağım. Dediğim zaman da umursamaz bir şekilde yapın hiçbir şey olmaz diyorlar. Yüzüğü kız arkadaşıma almıştım sonrasında kız arkadaşım 10.12.2024 tarihinde müşteri temsilcisi ile görüşme sağladı. Müşteri temsilcisi tamirde belki gramaj farkı olabiliyor. Kaynak durumlarında sonuçta altın yüzüğe altın kaynak yapılacak dedi. Fark istenebilir dedi. Atasay zaten altın ürün satan bir yer tamire garanti veriyoruz diyerek satıyorsunuz o zaman neye garanti veriliyor. Tüm tamirler altın eklenerek yapılıyor garantiniz ne için? Bu konuda çok mağdur olduk. Söz konusu işletme için her türlü yasal hakka başvuru yapacağım.

10 Aralık 2024 15:45 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetiniz ilgili bölüme yönlendirilmiş olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

11 Aralık 2024 11:44

Sayın Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılarak gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler yapılmıştır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

Sozdar
Sozdar
14 Aralık 2024 20:27

İrem sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 09:53
Garanti Vaadi Yerine Getirilmeyen Yüzük Mağduriyeti
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2025 23:25

23 Ağustos 2024 03:42

15 Ekim 2024 15:09

19 Ağustos 2025 13:09
ilk-kullanimda-tas-dusen-yuzuge-garanti-kapsaminda-tamir-reddi-ve-ucret-kaybi-1.jpg