Bir El Ver Derneği İnsanları Rahatsız Ediyor

10 Haziran 2024 19:52

Bir el ver derneğine bir süre önce Afrika 'ya Kuran-ı Kerim bağışı yapılması için para gönderdim. Kendi Instagram sayfalarında belirtilen meblağ neyse onu gönderdik. Israrla video veya görsel talep etmeme rağmen görsel bana ulaşmadı. Daha sonra sizin gönderdiğiniz ücret kuran için yeterli değil isterseniz adınızı iftar organizasyonuna yazalım dedi. Ben bu bağışı rahmetli anneannemin hayrı için yapmıştım. Bu nedenle hem iftar organizasyonu hem de kuran bağışı için gerekli olan farkı kendilerine gönderdim. Daha sonra bana hiçbir şekilde dönüş yapılmadı. Israrlarımla yemek listesi diye bir liste attılar verildi mi verilmedi mi belirsiz. Biz reklam yapma derdinde değiliz sadece hayrımız ulaştı mı onu bilmek istiyoruz. Ancak dalga geçer gibi davranışlarda bulunuyorlar. Şimdi WhatsApp ve SMS yoluyla bu dernekten sürekli mesaj alıyorum. Benimle irtibata geçmeyin sizinle bir daha çalışmayacağım dememe rağmen takıntılı gibi rahatsız ediyorlar. Bir de sürekli farklı farklı numaralardan aranıyorum. Daha önce arandığım bir numaraya sonradan dönüş yapmaya çalıştığımda iptal edildiğini görüyorum. Benim ismimi ve numaramı her ne listesine yazdılarsa silsinler ve beni rahatsız etmesinler.

18 Ağustos 2024 00:34 (Şikayetten 2 ay sonra)
Tuğba
Tuğba
27 Ağustos 2024 11:53

Din hizmetleri veren bir derneğe böyle yaklaşım yakışmıyor. Halen mesaj alıyorum. İspatı görseldedir. Lütfen benimle zoraki irtibata geçilmesin.

27 Ağustos 2024 13:32

Efendim. Efendim.