20 Kasım 2024 23:41

Nişantaşı Üniversitesi Anestezi Teknikeri mezunuyum. Özel bir hastanede diplomam gelene kadar 2 ay gönüllü stajyerlik yapmaktayım. Bugün ise serum aldırmak için annemi Cansızoğlu Eczanesi'ne gönderdim. Eczacı E*** Bey, RL 500'ü yanlış okuyarak bana SF 250 CC iki adet göndermiş. Birbiriyle çok bağımsız iki serum, üstelik bir tanesini patlak göndermişler. Eczaneyi aradım, RL serum olmadığını söylediler. Ellerinde hangi serum olduğunu sorduğumda, %5 dekstroz 1000 CC'lik serum olduğunu ve evime teslim edeceklerini belirttiler. Beni mağdur etmemek adına ve bu durumun olabileceğini belirttim. Daha sonrasında E*** Bey serumu teslim etti. İlaçları seruma koydum ve tarihine dikkat ettim ki 10.2024 tarihli bir serum getirmişler. Beyefendiye yazdım. Mesajıma arayarak cevap verdi ve iş çıkışı aceleye geldiği için yanlış kutuyu açıp baktığını söyledi ve farkında olmadığını belirtti. Ben de E*** Bey'e örneklerle anlattığımda bu durumun hiçbir şekilde affedilecek yanının olmadığını anladı. Bunun üzerine 'Yarın getirin, yenisini verelim' dediler. Sağlığın bu şekilde basite indirgenmemesi gerektiğini düşünüp elimdeki serumu imha edip saklıyorum ve gerekli mercilerin gerekli işlemleri yapmasını rica ediyorum.

Queen sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2025 20:22
supurgelik-krizi-ve-kotu-hizmet-bekledigim-kaliteyi-bulamadim-2.jpg

Artı Parke Sorun Yaşama

04 Haziran 2025 16:42
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Aden Parke Müşteri Memnuniyetsizliği

05 Mart 2025 09:48

06 Aralık 2024 09:57
Pendik Parke& Dekorasyon Çok İlgisiz Ve Kabalar!
Pendik Parke& Dekorasyon Çok İlgisiz Ve Kabalar!