Tan sonuçtan hiç memnun değil

Rest By Dedeman Otel Malına Zarar Suçlaması

Rest By Dedeman Otel Malına Zarar Suçlaması
10 Temmuz 2024 20:44

Rest by Dedeman Karabük otelinde 06.07.2024-07.07.2024 tarihleri arasındaki 1 günlük konaklamamın sonucunda 07.07.2024 Pazar günü çıkış yaparken otel malına zarar vermekle suçlandım. Otelden çıkış yaptıktan biraz sonra T* isimli personel tarafından resepsiyona geri çağrıldım. Beni önce yatakta sigara içip, nevresimi yakmakla suçladı. Kendisine içmediğimi belirttim. Bu konuda ısrar etti. "İçmişsiniz burada işte kanıtları mevcut." diye fotoğraf göstererek ısrar etti. "Bu yanık değil de ne? " dedi. Ben yine yapmadığım bir hadisede suçlandığım için, hayır içmedim kabul etmiyorum dedim. Ondan sonra gelin beraber bakalım isterseniz diyerek odaya bakmaya gittik. Asansörde nevresimde bir takım lekeler ve yanıklar olduğunu çarşafın kullanılamaz hale geldiğini söyledi. Lekeler problem değil ama yanık durumunda bir şey yapamam denildi. Odaya çıktık ve nevresime baktık. Nevresimde yanık yoktu, birkaç damla kan lekesi mevcuttu. Kendisi de sigara lekesi olmadığını kabul etti. Asansörde tersini ifade etmesine rağmen, burnumun kanamasından oluşan birkaç damla kan lekesi için, yine otel malına zarar verdiğimi, nevresimin kullanılamaz olduğunu ve ücret tahsil etmem gerektiğini söyledi. Öncelikle benden tahsil etmemi bekledikleri ücreti sordum. İki telefon görüşmesi sonunda bana 1300 TL ödemem gerektiğini söyledi. Nevresim takımının satın alma faturasını talep ettim. Pazar günü olduğu için, muhasebenin çalışmadığı gerekçesiyle bugün iletilmeyeceği söylendi. 08.07.2024 Pazartesi günü mail yoluyla iletileceği belirtildi. Aynı şekilde benden talep ettikleri ücretin de faturalanmasını talep ettim. Aynı şekilde bunun da yine aynı sebepten 08.07.2024 Pazartesi günü elime ulaşacağı söylendi. Hiçbir şekilde taleplerim yerine getirilmediği için ödemek istemediğimi söyledim. Bana otelle yapılan sözleşmede bulunan, kan lekesinin otel malına zarar vermek kapsamında olduğunu belirten açık ibareyi göstermesini istedim. Bana Google'dan otel malına zarar vermenin cezası nedir şeklinde bir ibare gösterildi. Bunu yaptıktan sonra bana ödemeniz nakit mi olacak kredi kartı mı şeklinde zorlayıcı bir ibare yöneltildi. Bu süreçte T* isimli personelin bana karşı tavrı da hiç hoş değildi. İsteklerime ve sorularıma dalga geçer gibi bir tavırla, gülerek cevap verdi. İstediğim yasal ibareler olmadan ve bu ibarelerin bana taahhüt edilen süre içerisinde iletilmemesinden ötürü, hala da edilmemiş olduğunu belirterek (Bugün 10.07.2024 Çarşamba) ücret iademi talep ediyorum.

Metin sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 11:51
Dedeman Hotels Çıkış Problemi

Konaklamada Güvenlik, Temizlik Ve Rahatlık Sorunları Yaşadım

24 Eylül 2025 08:59
Ertan sonuçtan memnun değil

16 Mart 2025 15:34
Gonca sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 16:32

01 Ocak 2024 13:43