Doğal Anne Eli Kaş, Bozuk Ürün İlgisiz Tutum

19 Nisan 2024 11:41

Doğal ve güler yüzle hizmet vermeleri ile övünen Doğal anne eli kaş' tan baharat ve susam aldım. Susamların uzun süredir beklemiş olduğu ve pakette kurt olduğu bariz şekilde belli. Bu durumu video çekerek ilgili firmaya ilettim. Ücret iadesi yapacaklarını belirttiler ancak aradan kaç gün geçmesine rağmen bir dönüş olmadı. Dün hatırlatma amaçlı tekrar yazdım ancak mesajı görmelerine rağmen cevap bile vermediler. Burada söz konusu olan şey alacağım para değil, samimiyetleri ve güleryüzleri ile öne çıktığını iddia eden bir firmanın müşteriyi görmezden gelmesi ve önemsememesi. Bir daha asla alışveriş yapmayacağım gibi, kimseye de önermeyi düşünmüyorum.

Defne sonuçtan memnun

24 Ağustos 2023 20:24
"İlk konuştuğumuz hanımefendiyle çözüm sağlayamadık fazlaca ticari düşünüp ürünleri alırken zorlama yoluna gidiyordu. Çözümü ismini hatırlamadığım bir beyefendiyle sağladık. Kuru gıda ürünlerin hepsini iade ettim ücret iadesini hemen yaptılar. Kargoyu hemen gönderiyorum dediğimde bile acelesi yok filan dediler bence bu şekilde olmalıydı en başından itibaren. Teşekkürler."
Gülem sonuçtan memnun

21 Mart 2025 12:31
"Onur Bey e teşekkür ederim."
Kusurlu Ürün Ve Eksik İade Sorunu
Kusurlu Ürün Ve Eksik İade Sorunu

25 Ağustos 2023 00:00
Doğal File Kurtlu, Böcekli Ve Çürümüş Ürünler Gönderdi
Fulya sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 11:53