İbrahim sonuçtan çok memnun

Ecodense Yoğuşmalı Kazan Servis Ve Kurulum Sorunu

12 Haziran 2023 23:08
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
“Satış sonrası hizmetler müdürü sanırım Enes beye ve Diyarbakır'dan Urfa'ya kadar gelip gerekli açıklamayı yapan teknisyen Mümin kardeşime teşekkür ederim. Urfa daki servis çözüm bulamayınca Diyarbakır'dan servis yönlendirdiler sağ olsunlar”

Ecodense kazan aldık. Bir ay oldu. Kombiyi kurup çalıştıramadılar. Her seferinde farklı bir bahane bulup ileri tarihe atıyorlar. Bir defa geldi. Baca olmamış dedi. Yaptık. Bir defa geldi. Şurası olmamış dedi. Yaptık. Şimdi de adamları getiremiyoruz. Servis değil de sanki denetleyici kurum gibi çalışıyorlar. Paramızla rezil olduk. Servis hizmeti sıfır.

13 Haziran 2023 08:07 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz Satış Sonrası Hizmetler birimimizce alınmıştır. Size yardımcı olabilmemiz için 444 8 326 numaralı çağrı merkezimiz ile iletişim kurmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Satış Sonrası Hizmetler Birimi 444 8 326 www.ecostar.com.tr

İbrahim
İbrahim
17 Haziran 2023 15:42

Düzce sonuçtan hiç memnun değil

Ecodense Yoğuşmalı Kazan Kombi Sürekli Arıza Veriyor

10 Temmuz 2023 14:18
Duygu sonuçtan memnun

05 Kasım 2023 17:24
"Hızlı bir şekilde çözüldüğü için genel müdürlüğe çok teşekkür ederim"
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Ecodense Kombi Sorunlarıyla Donan Bina Mağduriyeti

04 Mart 2025 15:44
Ecodense Kombi Sorunlarıyla Donan Bina Mağduriyeti
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 14:37
Gürsoy sonuçtan çok memnun

09 Eylül 2023 20:23
"Benimle iletişime geçip süreci çok iyi yöneten Cem bey ve servis hizmeti için gelip sorunu halleden Berkin Bey'e Çok teşekkür ederim."