Emir Varlık Yönetim Borç Ödenmesine Rağmen Dosya Kapatılmadı Aracıma Haciz Talep Edildi.

29 Ağustos 2024 16:59

İcra dosyasının son taksiti için icra dairesinden dosya hesabının yapılmasını talep ettim. Dosya hesabının yapıldığı gün dosya hesabında gözüken kalan son borcun ödemesini yaptım. Dosyanın tahsil edebileceği herhangi bir alacağı kalmadığı için icraya konu fek yazılarını yazıp dosyanın kapatılmasını istemeleri gerekirken, Emir Varlık adına Av. Feyiza Altıkardeşler dosyaya avukat portalı üzerinden aracım için haciz talebinde bulunmuştur. İlgili icra dairesindeki memur dosya durumuna bakmaksızın gelen icra talebini onaylamıştır. Dosyanın borcunun ödenmesinin üzerinden iki ay geçmesine rağmen kapatılması için hiçbir işlem yapılmazken, olmayan alacaklarına istinaden aracıma haciz konulmasını talep etmişlerdir.

29 Ağustos 2024 17:13 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Sayın Nevzat A., Bildiriminiz değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler tamamlandıktan sonra sonuç hakkında tarafınıza bilgi verilecektir. Bilgi, öneri ve talepleriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Emir Varlık Yönetim A.Ş.

05 Eylül 2024 14:52

Dünya Varlık Yönetimi Şirketi Ödenmiş Borca Haciz Getirmesi

28 Ağustos 2023 13:25
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Borç Ödemede Anlaşma Sağlanamıyor, Esnek Yaklaşım Yok

25 Temmuz 2025 22:11