Osman sonuçtan çok memnun

ETA Bilgisayar Eta YAZILIM'IN Destek Olmayan Destek Hattı

04 Ocak 2024 13:43
Osman'ın Teşekkür Mesajı
“Öncelikle eta yazılım firmasının destek elemanlarına ilgileri ve geri dönüşleri için teşekkür ederiz. Eta yazılım firması; kendi adına ve köklü geçmişine yakışan tutumu göstererek müşteri memnuniyeti adına gereğini yapmıştır. Teşekkürler eta Yazılım.”

Eta yazılım Müşteri Destek Hattı Destek Olmuyor!
Birinciler Kimya Ltd. Şti olarak 30 yıldır Eta muhasebe programı kullanmaktayız. Programı uzun süredir kullandığımız ve tanıdığımız için bugüne kadar devir ve şirket açılış gibi işlemleri kendimiz yapabiliyorduk. Zaten program kitapçığında ve menülerde de bu adımlar anlatılıyordu. İki yıldır, eta V8-SQL nin program yazılım eksikliği ya da hatasından dolayı, bu devir işlemi yapılamıyor. Sonuçta, adım adım ilerlememize rağmen menüsündeki bir işlemi yapamayan bir eta programı ile karşı karşıyayız.
Normalde kullanıcısına, programı satarken, menüsünden işlemleri adım adım yapabileceğini söyleyen bir firma, bu işlemler sırasında program hata veriyorsa, bu bir program hatasıdır. Eta firması bunu gidermelidir.
Ayrıca eta destek hattından küçük bir yardım talep etmemize rağmen neden destek olmuyor ve haksız olarak 1000 TL bağlantı ücreti talep ediyor? Öyleyse destek olmayan destek hattı ne işe yarıyor?
40 yıllık bir firmaya bu tutumu yakıştıramadığımızı belirtmek ister, gereğini rica ederiz.

Osman
25 Ocak 2024 19:47

Sidar sonuçtan hiç memnun değil

Satın Alınan Muhasebe Programı İçin Söz Verilen Eğitim Verilmedi

10 Mayıs 14:55
Zeynep sonuçtan çok memnun

Eta Bilgisayar Vurdumduymazlığı Sürekli Programın Sistemsel Hata Vermesi

19 Ocak 2024 14:38
"Teşekkür Ederim. Sorunuma çözüm sağlandı. Eta müşteri memnuniyetini sağlamak için bir personelini tarafıma yönlendirdi işlerim hallolsun memnuniyetsiz kalksın müşterim tarafından diye. Çok teşekkür ederim ilgi ve alakalarına çünkü burada en önemli benim için sonuçtu... Problemimi çözdüler. Birebir Etaya ulaşamadığım için Şikayetvar bölümüne başvurmuştum bunlara gerek kalmadan üçüncü aracı kişilere problem direk merkez ile çözülebiliyor. Tekrardan teşekkür ederim."
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Edm Ve Eta Arasındaki Problem Müşteriyi Oyalama Çözüm Odaklı Olmama

05 Haziran 2024 15:43