Sepetli sonucu yetersiz buldu

Evimi Diziyorum Gelmeyen Dolap Kapakları

Evimi Diziyorum Gelmeyen Dolap Kapakları
05 Temmuz 2023 21:40

Evimi Diziyorum gelmeyen dolap kapakları.

2 ay önce buradan bir çocuk odası takımı aldık. 40 gün içinde bize ulaşacağı söylendi. Çok uzun bir zaman değil mi diye sorduğumuzda: "size mahcup olmamak için uzun süre söylüyoruz daha erken de gelebilir. " denildi. 40 günü geçmesine rağmen ürün elinize ulaşmadı. Aradık taradık birkaç gün sonra geldi. Ürünler gecenin 11inde. Mecbur kabul ettik, giderse bir daha gelmez diye. Bir baktık ki gelen dolabın kapakları yok yavru yatağın kapağı yok. Birkaç gün içinde getiririz dediler yine gittiler. 7gün sonra aradık getiriyoruz dediler. Sonra yolu karıştırdı dediler. 10 gün sonra aradık kargalar bilmem ne yapmadan arıyorsunuz dediler. Biz bayram tatiline çıktık getiremeyiz dediler. Velhasıl saçma sapan bir durumun ortasında kaldık.
Edit.
2 ayı geçmesine hala teslimat yapılmadı. Mesele ürünü satmak değil. Tüketiciye eksiksiz ulaşmasını sağlamaktır.

Birolcan sonuçtan hiç memnun değil

Ahs Mobilya ve Halı Mağazalarının Sorumsuzluğu

08 Ekim 2023 14:54
Ahs Mobilya ve Halı Mağazalarının Sorumsuzluğu
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 14:51

09 Mayıs 2024 11:10

21 Ocak 2025 11:57
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2023 22:13
Engince Yaşam Alanları Ayıplı Ürün, Eksik Teslimat, Tamamlanmamış Yatak Odası Takımı