İloğlu Ekspertiz Şirketi Ve Görevli Eksper İle Yaşadığımız Sorunlar

16 Ocak 2024 16:13

07.12 2023 tarihinde Park halindeki 41 ....89 plaka sayılı aracıma başka bir araç çarptı karşı tarafın sigorta şirketi olan Doğa Sigorta ile iletişime geçtik. Sigorta şirketine bilgi verecek olan iloğlu Exper bünyesinde çalışan eksper ile görüştük. Exper aracın fotoğraflarını çektiğini ve bunu sigorta şirketinin istediğini, fotoğrafları sigorta şirketine göndereceğini söyledi. Aracın bütün parçaları orijinal olduğu için orijinal olduğuna dair araca ait fotoğraflar Exper tarafından sigorta şirketine iletilecekti. Araç 1 ay boyunca sanayide öylece bekledi Bir ay sonra sigorta şirketini aradığımda orijinal parça temini için parçaların orijinal olduğuna dair fotoğrafların ellerine ulaşmadığını söylediler. Ben de sigorta şirketine fotoğrafların eksperde olduğunu ve eksper'in bu fotoğrafları size şimdiye kadar iletmiş olması gerektiğini söyledim. Konuyla ilgili olarak eksperi aradığım da aracın bana acil lazım olduğunu ve halen fotoğrafları Doğa Sigorta şirketine ulaştırmadığını söylediğim zaman, eksper aracı kazalı bir şekilde de kullanabileceğimi söylüyor. Parçalar gelene kadar o aracı o şekilde kullanabilirsiniz diyor bana. Çoğu zaman telefona cevap verme zahmetinde bulunmuyor. İloğlu Exper şirketini aradığımda, eksper ile görüştüklerini ve gün içerisinde eksperin dönüş yapacağını söylüyor. Defalarca expere ulaşmak istememe rağmen ulaşamıyorum Exper sürekli formaliteler çıkartarak olabildiğince işlemi uzatmaya çalışıyor. Biz nasıl size güveneceğiz iloğlu Exper şirketi, aracım yaklaşık 40 gündür sanayide yatıyor ve halen hiçbir işlem yapılmadı.

İloğlu Ekspertiz Hizmet Kalitesi Ve İletişim Sorunları

26 Temmuz 2024 17:40
İloğlu Ekspertiz Hizmet Kalitesi Ve İletişim Sorunları

06 Aralık 2023 10:03
Mine sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 17:13
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2023 15:30