İş Bankası ATM'de Alıkonulan Para

15 Ağustos 2024 10:44

5 Ağustos 2024 Pazartesi akşam 19:00 civarı ATM'ye para yatırmaya gittim. ATM'de kartı taktıktan sonra para yatırma kısmını seçtim ve yatırmak istediğim parayı tek seferde (parça parça bölüştürmeden) para giriş kısmına yerleştirdim. ATM normalden bayağı uzun süre bekletti işlem tamamlanıyor dedi ve bekletti. Arkamda yaklaşık 5-6 kişi daha işlem için bekliyordu. Neyse daha sonra parayı aldı hesabıma yatırılmadan "İşlem tamamlanamadı" hatası verdi ve kartımı geri iade etti ancak param içeride kaldı, alıkonuldu. Hemen arkasından ilgili banka arama yaparak telefonda benimle makine konuştu. Ne kadar para yatırdığımı sordu. 18.000 ₺ yatırdığımı söyledim ve kontrol edileceğini iletti. O tarihten beri her gün her gün arayıp son durumunu sordum. Ancak kontroller sonucunda bana geri yatırılan para 17.200 ₺ydi. 800 ₺ eksik yatırdıklarını para iadesi olduğu gibi arayıp söyledim. Şikayetimi ilettiklerini söylediler. Birkaç gün sonra tekrar aradığımda ise kasada bir açık olmadığını sayım sonucunda ne kadar fazla para çıktıysa onu yatırdıklarını yani benim ATM'ye 17.200 ₺ yatırdığımı iddia ettiler. Şu an 800 ₺ banka tarafından alacağımın olması gerek. Hiçbir şekilde dönüş yapmıyorlar ve çözüm sağlamıyorlar. Eğer size bu konuda aldatıcı yaklaşsaydım yatırdığım tutarı daha fazla söyleyerek ne kopardıysak yanıma kar mantığıyla hareket ederdim. Eksik para yatırdıkları için borcumu da tam ödeyemedim 800 ₺ zarardayım. Lütfen artık çözüm bulun ve ilgilenin.

19 Temmuz 2023 11:51

ATM'de Sıkışan Param İade Edilmiyor, Kredi Notum Riskte

22 Temmuz 2025 18:38
Taha sonuçtan hiç memnun değil

ATM'de Kalan Param İçin Bankadan Destek Alamıyorum

10 Mayıs 2025 21:29

05 Temmuz 2024 15:11
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2025 10:39

İş Bankası Kategorileri