Cemal sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 14:04

Öğrencilik yıllarımdan beri İş Bankası kredi kartı kullanırım ve 09.08.2024 tarihinde şok aracılığıyla Altus marka klima almak için yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. Google'da şok da Altus marka klimanın kampanyada olduğunu gördüm ve almak istedim. Kart bilgilerimi girerek 'satın al' butonuna bastım. Bankadan gelen şifreyi tuşladım, 'yanlış şifre girdiniz' deyip bir şifre daha yolladılar. Onu da girdim. İş Bankası üst üste mesajlar gelmeye başlayınca' o anda bu sitenin güvenli bir site olmadığını anladım. Hemen müşteri hizmetlerinden durumu aktardım. Kartımı iptal ettirdim. Bunu anlamam yapmam bankayı aramam 10 dakika sürdü. Şüpheli işlem bildiriminde bulunmam gerektiğini belirtti ve o gün görüştüğüm müşteri temsilcisi çok anlayışlı bir şekilde beni sakinleştirerek yardımcı olmaya çalıştı. İtirazım sonuçlanıncaya kadar bundan emin değilim. Şok, sizin unvanınızı kullanarak böyle bir alışveriş yapıldığından haberiniz var mı? İş Bankası, hatalı şifre girilerek nasıl satış işlemi gerçekleşti? Müşteri hizmetlerini bugün arayıp şüpheli işlem bildirimi yapmak isteğimde hatalı kişinin kendim olduğunu ve bir şey yapamayacağını istersem savcılığa başvurabileceğimi söyledi. Nasıl bir süreç ilerleyeceğimi bilmiyorum hiçbir konuda yardımcı olabilecek birini bulamıyorum. İnternet üzerinden araştırma yaptığımda bankanın karşı tarafa paraya aktaramayacağını ve bloke koyabileceğini okudum. Acil yardım talebinde bulunuyorum.

23 Ağustos 2024 18:15
İş Bankasının Getir İçin 1000 TL Lik İndirim Kodumu Göndermiyor
İş Bankasının Getir İçin 1000 TL Lik İndirim Kodumu Göndermiyor
Şengül sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 02:02
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2024 13:48

İş Bankası Bilgim Dışında Hesabımdan Çekilen Tutar