Recep sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

15 Ekim 2024 20:49

Jetbahis Bonus hakkıma keyfi şekilde çöktü

Jetbahis haftalık kayıp kazanç iade bonusu bulunmaktadır. Geçen hafta yüzde 25 kazanç bonusunu seçtim. Hesabıma 8.000 TL yükleme yaptım ve tamamına bahis aldım. Bahis sonrası 19.570 TL kazandım. Net kazancımın yüzde 25'ini yani 2.892,50 TL yi Bonus olarak vermediler. Dalga geçercesine cevap verdiler.

01 Ocak 2025 18:47

Jetbahis sitesinde 30.12.2024 pazartesi tarihinde kayıp iade bonusu seçeneğini seçtim. Akabinde 34.000 TL yatırım yaptım. Yatırımın tamamını aynı gün içerisinde spor oyunlarında kaybettim. Normalde salı günü yani 31.12.2024 tarihinde yaptığım yatırımın yüzde 15'i tutarı olan 5.100 TL nin hesabıma Bonus olarak eklenmesi gerekiyordu. Salı günü hesabıma Bonus eklenmeyince müşteri hizmetleri ile irtibata geçtim. O kadar saçma sapan bahane uydurdular ki inanılır gibi değil. Yaptığım yatırım ile gün bitmeden kazanan birkaç kuponum olduğunu ve bunu kazanç olarak gördüklerini söylediler. Halbuki işin finalinde, gün bitmeden tüm bakiyemi spor bahislerinde kaybettim yani ortada net bir kayıp var. Ama gel gör ki jetbahis adli site komik yalanlar ile Bonus kazancımı vermediler.

Recep
Recep
29 Ekim 2024 18:17

Sorunum çözüldü teşekkürler

12 Ağustos 2025 16:45
Cihat sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

24 Aralık 2024 13:59

Jetbahis Kayıp Bonusu Tutarı Mağduriyet Yarattı, Çözüm Bekliyorum

Oğuzhan
06 Ekim 2025 21:03
Emre sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 18:41
Jetbahis'te Kayıp Bonus Sorunu Ve Tekrarlayan Hayal Kırıklığı