Kahyaoğulları Otomotiv Servis Randevusunda Yaşanan Aksaklıklar Ve İhmal

Kahyaoğulları Otomotiv Servis Randevusunda Yaşanan Aksaklıklar Ve İhmal
30 Nisan 2024 14:08

29 Nisan 2024 günü saat 10:00'daki randevuma 35 BNZ 193 plakalı Vivaro aracımı periyodik bakım için saat 09:53'te Kahyaoğulları Oto Yetkili Servisine teslim ettim. Periyodik bakıma ilaveten, aracın klima yönlendiricisinin işlevini yerine getirmediğini, ayak kısmına konumuna alınsa bile diğer havalandırma kapaklarından da aynı derecede üfleme yaptığını; torpido kapağı amortisörünün veya açıldığında havada kalmasını sağlayan mekanizmanın işlevini yerine getirmediğini servis danışmanına söyledim. Bu şekilde de iş emri oluşturmasını talep ettim. Öğlene yetiştireceklerini söyledikleri aracımı saat 13:45'te hiçbir işlem yapılmadan otoparkta beklediğini gördüm. Servis danışmanıma aracı neden bakıma almadıklarını sorduğumda, servisin iş emirleri sırasına göre çalıştığını gerekçe olarak söyledi. Yaklaşık saat 18:00'de aracımın işlemi bittiğini söylediler. Faturamı ödedim ve çıktım. Aracımı kontrol ettiğimde özensiz bir şekilde yıkandığını, ilaveten söylediğim arızaların yapılmadığını gördüm. Aracı teslim ederken de – alırken de servis danışmanı hiçbir konuda nezaret etmedi.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2025 11:49
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2024 01:01

12 Mayıs 2025 14:50
Songül sonuçtan hiç memnun değil

BMW Servisinde Yanıltıcı Bakım Bilgilendirmesi

02 Aralık 2024 15:34
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Serviste Araç Teslimatı Ve Bilgilendirme Sürecinde Yaşanan Aksaklıklar

01 Ağustos 2025 15:42