Israrlı Aramalar Ve Saygısız Üslup

06 Aralık 2024 17:16

https://www.libertisuaritma.com/ac/iletisim Yaklaşık son 2-3 haftadır arayıp duruyorlar. Her seferinde nazikçe reddettim ama ısrarla arayıp duruyorlar. Bugün de "su arıtma filtrelerinin değişim zamanı gelmiştir" diyerek defalarca aradılar. Yine uygun olmadığım söyledim. Israr ettiklerinde cuma vakti olduğunu daha sonra aramalarını istememe rağmen tekrar başka bir telefon ile aradılar. 1 saat sonra cevapsız çağrıya döndüm. "Lütfen kayıtlarınızdan silin" dedim. Tamam siliyoruz deyip geçiştirip, telefon görüşmesini bitirmeye çalıştılar. Bu tür işletmelerin bıkmadan usanmadan ansızın aramaya devam edeceklerini bildiğim ve bıktığım için, "bize ait olan 2 dairenin bilgisini vereyim, hepsini silin" dedim. "Biz sizi aramaya çok meraklı değiliz" gibi şeyler söylediler... Ticari faaliyet gösteriyorsunuz. Nasıl bir üslupla konuşuyorsunuz? CİMER 'e de yazacağım.

Sürekli Filtre Değişimi Ve İlgisiz Teknik Servis Mağduriyeti

26 Şubat 15:17

Gözde
23 Eylül 2023 15:55
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 20:08
Cemil sonuçtan çok memnun

28 Ağustos 2024 10:29
"Yaklaşık 1 hafta süren sıkıntı firmanın olumlu yaklaşımı, problemi tespit ve giderme noktasındaki hassasiyetleri, ekstradan mevcut potansiyel müşteri kaybı yaşamamak için verdikleri gayret, memnuniyet ve hoşnutluğu arttırmak için sonrasındaki yaklaşımları benim tüketici olarak firmaya yönelik olumsuz düşüncelerimi sildi ve değiştirdi. Özellikle servis personeli Miraç Bey ve beni görüştürdüğü yetkili arkadaşa çözüm bulma noktasındaki iyi niyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Gizem Hanım a aramızda geçen konuşmalardan ve şikayetimin kaydedilmesindeki eksikliği iletişim eksikliği diye düşünüyorum bundan dolayı biraz daha az teşekkür ediyorum. Özlem Hanım a da Gizem Hanımdan daha az teşekkür ediyorum İlk onunla görüşmeye başlamıştık sonrasında pek irtibata giremedik. ? Ancak sonuçta mesele çözüldü gönlümüzde en ufak bir sitem yok kurumsal olarak firmaya teşekkür ediyorum. Yine etrafıma soranlara firmayı tavsiye edeceğim."

Filtre Değişimi Sonrası Cihazım Tamamen Bozuldu

10 Mayıs 04:15