Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Meeting Point Turkey Müşteri Hizmetleri Personelinin Hakaret Etmesi

07 Eylül 2023 12:03

Meeting Point Antalya şubesinde müşteri hizmetlerinden n****hanım ile yaptığım telefon görüşmesinde hanımefendi telefonu başka bölüme aktarırken 'm*** mıdır nedir' diyerek kapattı.

Rezervasyon departmanına ulaşamadığımı yardımcı olup olamayacaklarını sormuştum oysaki. Tekrar arayıp neden bu şekilde hakaret ederek kapattığını sorduğumda önce inkar etti. Ben net duyduğumu ve üslubumla ilgili bir rahatsızlık mı duydunuz oldukça da nazik sordum size dediğimde, kendisini savunmak için aslında bir argüman vermiştim. Bu kez de 'evet farkında değilsiniz ama bana bir ara yükseldiniz' diyerek hakaret ettiğini kabul etti. Hepi topu ulaşmak istediğim bölümle ilgili yardımcı olup olamayacaklarını sordum. Öncesi yok konuşmanın sonrası da yok ki ne olabilir. Kızacağı bir diyaloğumuz da olmadı ki? Velev ki yükseldim- ki asla böyle bir şey olmadı. Hem yükselmek ne demek- beni uyarmak yerine niçin bu şekilde kapattınız dediğimde de, 'siz söyleyince hatırladım, kapatırken, farkında olmadan demiş de olabilirim, özür dilerim.' dedi.
Müşteri hizmetleri bölümü ve böyle bir iletişimsizlik? Hala çok sinirliyim. Hanımefendinin benden özür dilemesinin nezdimde hiçbir değeri olmamakla birlikte başka görüşmelerde de herkese tavrının bu şekilde olacağı inancını taşımaktayım.

Özlem
Özlem
15 Haziran 2024 11:26

Firmanın iflas ettiğini duydum hiç üzülmedim bu tarz personeli bünyelerinde barındırmakta hiçbir beis görmedikleri için.

Ayşe
26 Ağustos 2023 14:29

Börtü Böcek Gezi Katıldığım Turdan Sonra Duyduğum Hakaret

02 Ekim 2023 11:29
Selin sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2025 13:21

09 Ağustos 2023 23:40
Fulya sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 14:37