Samet sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 23:48

Merhaba, 5 ay önce 2 adet genç odası satın aldık. Satın aldıktan 2 ay sonra teslim aldık ve bizlere MDF diye satılan ürün sunta imiş. Yataklardan biri 2 ay önce vida yerlerinden çökerek kırıldı. Meltem Modüler Mobilya'yı aradığımızda tamir edeceklerini belirttiler fakat tamir istemedik ve ürünün hasarlı parçasını tedarik edilmesini istedik karşı firma bu durumu onayladı. Görüşmeden 2 ay geçmesine rağmen üretimde diyerek bekletiyorlar. Geç temin edildiğini belirttiğimizde bizlere "nereye şikayet ediyorsanız edin" diyerek sitemde bulundular.

29 Temmuz 2024 20:48

Merhaba, Meltem Modüler Mobilya'dan 14 Ocak 2024 tarihinde genç odası satın aldık. 3 - 5 defa 12 yaşındaki kardeşim yattı ve yatak kırıldı. Akkent Meltem Modüler Mobilya ile telefon ile görüştük bizlere kırılan parçayı tamir edeceklerini söylediler. Bizde bu parçanın tamir olmayacağını vida yerlerinden patladığını belirttik. Akkent mağazasındaki hanımefendi ilgilenmedi, tamir edilmesini istemedik. Bizlere fabrikayı arayıp parça tedarik edeceklerini belirttiler fakat 2 ay geçmesine rağmen parça tedarik edilmedi. Bizde bu parça garantili değil mi diye sorduğumuzda gidin nereye şikayet ediyorsanız edin cevabı aldık. MDF diye satılan ürünler sunta üründür ve bu şikayeti 2. Kez yazmamız. İlk şikayetimizde İzmir'deki hanımefendi tarafımıza ulaşarak sorunu çözeceğini belirtti fakat üzerinden 2 ay geçmesine rağmen yine herhangi bir aksiyon alınmadı.

19 Mayıs 2024 18:26 (Şikayetten 18 saat sonra)
19 Mayıs 2024 18:48

Merhaba, gülşah hanım hızlı bir şekilde çözüm sağladı. Teşekkür ederiz.

07 Eylül 2024 20:08

Hâlâ bir sonuca varamadık...

30 Kasım 2023 16:17
Meltem Modüler Mobilya Yeni Mobilyam Kısa Sürede Arızalandı
Akçan sonuçtan çok memnun

21 Kasım 2024 15:11
"Firmanın yetkilileri bizimle iletişime geçti yataklarımızı bugün kargoya verdiklerini belirttiler değişimlerini yaptırıyorlar ilgilendikleri için teşekkür ederim"
Merve sonuçtan çok memnun

08 Ocak 2024 13:50
"Ürün şikayet sonrası hızlı bir şekilde elimize ulaştı sanırım yılbaşından ötürü yoğunluk vardı. Çok hızlı kurulum yaptılar. Yataklardan çok çok memnunuz çok kaliteli verilen parayı kesinlikle hak ediyor. Hediye isimlikler bile çok kaliteliydi çok beğendim hele paketlemesi mükemmeldi patpat harici köpüğe sarılmış hiçbir zarara uğramadan geldi. Teşekkürler Meltem Modüler Mobilya işinizin hakkını verdiğiniz için duacınız olacağım. 2yil sonra beşiğe sığamayacak olan 3.cocugumuz için de yeniden tercihimiz sizsiniz. Hayırlı müşteriler 🌺"