Dilber
16 Aralık 2024 13:33

Merhaba. Hepsiburada üzerinden çikolata sipariş ettim 4 paket 300 gr. Lik Milka Oreo'lu çikolata. Gelen paket içinden 1 adet urunu açtım çikolata üzeri beyazlaşmış yani bayat bozuk ürün gönderildi. Satıcıya yazdım. Urunu iade alin veya değiştirin dedim ama açılan ürün alınmaz denildi. Böyle bir saçmalık olabilir mi marketten aldığım üründe bile deforme gördüğümde fişi ile birlikte iade edebiliyorken bu Hepsiburada'nın firmasi neden kabul etmez. Urunu iade edeceğim fakat bana geri gönderecekler. Ben 4 yaşındaki çocuğuma neden bozuk ürün yedireyim bunun hesabini kim verecek. Lütfen düzeltme yapılsın paramın iadesini istiyorum. Her yere şikayet etmeye devam edeceğim.

16 Aralık 2024 13:36

Merhaba Hepsiburada üzerinden Milka çikolata sipariş ettim. 4 adet 300 gr. Milka Oreo'lu çikolatalar bozulmuş kusurlu ve görüntüsü attığım görseldeki gibi beyazlaşmış bozuk çikolatalar. Firmaya yazdım sorunu, çikolatalar bozuk dedim iade veya değişim istiyorum dedim bana açılan urunu geri almayacakları söylendi. Çikolataları açmadan bozuk olup olmadığını nasıl anlayacağım. 4 yaşındaki çocuğum bunu yediğinde rahatsızlanırsa sagligi bozulursa kim hesabini verecek. Parasını ödediğim ürün neden bozuk gönderiliyor. Sağlımızı tehdit ediyorsunuz her yere şikayette bulunacağım. Hepsiburada üzerinden gida almayacağım. Yetkili satıcı mondelez shop. Esfa lojistik. Şikayetçi olacağım urunu bana geri iade edemezsiniz bozuk urunu çocuğuma yedirmemi isteyemezsiniz. Lütfen gereği yapılsın.

16 Aralık 2024 14:19
Mondelez International Bozuk Çikolata İadesi Sorunu!
Zümra sonuçtan hiç memnun değil

Zümra
15 Aralık 2024 14:58

Nurcan
20 Şubat 2025 20:43
Havva sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 18:28
Hepsiburada'nın 2 Al 1 Öde Kampanyasında Yanıltıcı Uygulama
Hepsiburada'nın 2 Al 1 Öde Kampanyasında Yanıltıcı Uygulama
Aylin sonuçtan çok memnun

04 Ekim 2023 02:11
"İlginiz için teşekkür ederim."