Emir sonuçtan çok memnun

Motul Madeni Yağlar Usulsüz Senet Alınması

30 Temmuz 2024 13:37
Emir'in Teşekkür Mesajı
“Vedat Bey sayesinde sorunum çözüldü teşekkürler.”

12.02.2024 tarihinde Limit Otomobil'de (Limitparts) Motul motor yağları satışında saha satış sorumlusu olarak göreve başladım. İşe başlamadan önce telefon, tablet ve araba verdiğimiz için senet imzalamam şartı koşuldu. 150.000 TL açık tarihli senet imzalattılar. 3 ay sonra işten ayrılmak istediğimi söyledim. İşten ayrılmadan 1 hafta önce, şirketin vermiş olduğu araca evimin önünde sürtmüşler. Sabah kalktığımda hemen fotoğraf çekerek yöneticilerime haber verdim ve İK'ya mail atarak hasar beyan formu doldurdum. 1 hafta sonra işi bırakmak istediğimde gerekli devirleri yaparak sorunsuz bir şekilde ayrıldım. İmzalamış olduğum senedi geri almak istediğimde, İstanbul merkezden kargoya verildiği ve geldiğinde teslim alacağım söylendi. 1 hafta oldu, gelen kargo yok. İK'ya mail attım, senediniz depoya ulaşmıştır, boş bir kağıda 'elden teslim aldım' diye imza atarak teslim alabilirsiniz diye mail attılar. Senedimin teslimi için dönüş olmadı, şu an işten ayrılalı 2 ay oldu. Senedimi vermiyorlar. 20 gün önce İK WhatsApp'tan sesli arama ile beni arayarak, araçta 20 bin TL masraf çıktığını, bunu ödemezseniz senedinizi işleme alacaklarını söyleyerek beni tehdit ettiler. Senette tarih yazılı değil, kendileri doldurursa suç işlemiş olacaklar. Araçta full kasko var fakat kiralama şirketi karşılamamış. Araçta 6000 TL'lik masraf var, 20000 TL deniliyor. Limit Otomobil Motosiklet (Limitparts) şirketi senedimi bana teslim etmezse, usulsüzce senet almalarından ve beni tehdit etmelerinden dolayı kendilerine dava açacağım.

Emir
Emir
25 Ağustos 2024 23:20

Vedat Bey sayesinde sorunum çözüldü teşekkürler.

Osman
09 Mart 2024 15:12
Castrol Motor Yağı İade Mağduru
Haşim sonuçtan hiç memnun değil

Haşim
14 Temmuz 2023 10:44
Castrol Auto Service Kayseri Şubesi İnsanları Mağdur Ediyor
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Liqui Moly Araç Motor Teklemesi

02 Mayıs 2024 20:21