Melih sonuçtan hiç memnun değil

Nukrotech Motosiklet Aksesuarları Nukrotech Sele Minderi Beklentileri Karşılamıyor

19 Eylül 2024 18:54

Nukrotech elastomer sele minderi ürününü bence ederinin çok üstünde bir fiyata CRF 250 Rally motosikletimin selesine çözüm olacağını düşünerek satın aldım. Görsellerdeki gibi kullanmaktayım. Maalesef sele rahatsızlığına çözüm olmadığı gibi, yanında verilen kılıfıyla kullanmama rağmen 100 km'lik bir kullanımdan sonra adeta zımpara gibi tahriş yaratmaktadır. Ürünün iadesini talep ederim.

20 Eylül 2024 15:33

Ürün anatomik olarak dizayn edilmemiş. Uzun sürüşlerde denenmemiş. Sadece malzeme farkıyla ön plana çıkılmaya çalışılmış. Ürünün iadesi istendiğinde bahaneler üretiliyor. Ve bence ederinin çok çok üstünde bir fiyata satılıyor. Motosiklete gönül vermiş arkadaşların tercihlerini yaparken buna dikkat etmelerini isterim.

19 Eylül 2024 20:59 (Şikayetten 2 saat sonra)
Melih
Melih
20 Eylül 2024 12:08

Ürün satılırken ne kendi internet sitenizde ne de satıcıdan "bu artçı içindir" diye bir bilgilendirme yapılmadı. Ayrıca artçı için olması da ürünün yaptığı tahriş etkisini değiştirmiyor. Üzerindeki sele filesi de sadece su tutmayı engelleyen bir örtüdür. Ürünün üstüne oturunca gözenekleri esneyip açılarak keskin kenarlar oluşturuyor ve bu tahriş etkisini yaratıyor.

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Yanları File Olan Sele Kılıfı Orijinal Değil, Değişim Talep Ediyorum

01 Ekim 2025 22:24
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2025 10:11
Tarık sonuçtan memnun

20 Ekim 2025 17:50
"Firma yetkilileriyle yaptığım görüşmede ürünü isteyip değerlendirme sonrası para iadesi yapacakları söylendi. İade sağlanıp mağduriyetim giderildi. Firmaya teşekkür ediyorum."
sele-kilifi-yuzunden-kaskim-kuflendi-ve-zarar-gordum-1.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kaskta Sürekli Rüzgar Sesi Ve Yetersiz Çözüm Önerisi Nedeniyle Mağduriyet

14 Ekim 2025 22:16
Kaskta Sürekli Rüzgar Sesi Ve Yetersiz Çözüm Önerisi Nedeniyle Mağduriyet
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Su Geçirmez Özelliği Garanti Dışı Kalan Ürünle Yaşadığım Hayal Kırıklığı

11 Ekim 2025 10:38