Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Numan Kaleli Kütahya Seramik Ürünlerinde Kalite Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Problemi

15 Ağustos 2024 16:14

Eskişehir Numan Kaleli Kütahya Seramik firmasından aldığımız ürünler bize 1. kalite olarak satılmasına rağmen defolu çıktı. Her seramikte farklı desen ve renkler görülmekte. Ancak Kütahya Seramik buna rağmen ürünlerde hata olmadığını belirten bir rapor gönderiyor. Bir insan renk körü olsa bile bu ürünlerde defo olmadığını söyleyemez. Bunu söyleyebilmek için insanın biraz utanması lazım. Ne Numan Kaleli ne de Kütahya Seramik hatayı kabul etmiyor. Kütahya Seramik müşteri hizmetlerinden E*** Hanım, probleminizi bayi ile çözün diyor, yani müşterinin arkasında durmuyor. Numan Kaleli de size her türlü desteği sağlarız demişti. Şimdi ise Kütahya Seramik fabrikası ile görüştüğümüz için size yardımcı olamayız, sadece kullanılmamış olanları alırız diyor. Ürünleri ustaya döşettik ve şimdi usta bizden sökmek için bir dünya para istiyor. Hem defolu ürünleri döşettik hem de mağdur olduk. Aldığımız tüm seramiklerin ücretini ve usta parasını geri istiyorum. Gereği yapılmazsa hukuki yollardan haklarımızı arayacağız.

Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Teslimat Ve İade Sorunu Nedeniyle Aylardır Mağduriyet Yaşıyorum

18 Eylül 2025 01:04