Ozgur sonuçtan hiç memnun değil

Pragmatic Play Sağlayıcısı Rtp Ve Rng Testlerine Aykırılık Uygunsuzluk

11 Temmuz 2024 12:23

Pragmatic Play sağlayıcısı slotlarda rtp ve rng testlerine aykırılık var. Pragmatic Play sağlayıcısında oynamam artık. Tamamen Pragmatic Play sağlayıcısı rtp ve rng testlerine bile uyum sağlamayan, yazılımsal bir algoritma ile yanıltıcı bir sağlayıcı olmuş. Son 6 ayda her 10 defa FreeSpin satın alma yaptığımda, 1 tanesinde satın almanın parasını ödeyen yanıltıcı bir algoritma ile yazılım olarak yanıltıcı bir sağlayıcı.

Bunu 6 ay boyunca tüm slotlarında kaydını aldım. Video gerek oyun geçmişinde her 100 spinin ve satın almalarda dahil rtp ve rng testlerine aykırı yazılımsal bir yanıltıcı bir yazılım ile. Şans falan hikaye. Pragmatic Play sağlayıcısı slotlarda.. 1 yıldır Pragmatic Play sağlayıcısı slotlarda inanılmaz derecede yazılımsal algoritma ile yanıltıcı bir sağlayıcı olduğunu anlarsınız. Ayrıca, rtp ve rng testlerine aykırılık teşkil eden her şeyi görürsünüz.

Pragmatic Play sağlayıcısını bundan sonra kullanmayacağım. Şimdi size son 16 defa FreeSpin satın alma hepsinin kaydını burada paylaşıyorum.

profile profile profile
11 Temmuz 2024 12:09

Kanıtlar görün. Pragmatic Play sağlayıcısı ne kadar rtp ve Rng testlerine aykırılık teşkil eden şekilde yazılımsal algoritma ile. Dolan. Dırı. Cı bir sağlayıcı olduğunu. Ve Pragmatic Play sağlayıcısına belki 30 defa mail attım. Sitelerinden iletişim de yazdım. Gram ilgilenmediler. Rtp ve Rng testlerine aykırılık görün. Önermiyorum

11 Temmuz 2024 12:13

Pragmatic Play sağlayıcısı rtp ve Rng testlerine uygunsuzluğu burada kanıtlar ile. Görebilirsiniz. Sürekli 6 ay boyunca bu şekilde. Yazılımsal algoritma ile.  Her şey burada. 6 ay boyunca her şeyin kaydını kanıtlar ıd bilgileri her şey kaydını aldım. Malta da yasal işlem başlatacağım. Maltada Daha önce Slot oyunları sağlayıcılar denetleyen kurumda çalışmış bir profesyonel kişi ile irtibata geçtim. Daha önce denetim yapan kurumda. Artık Pragmatic Play sağlayıcısı ile. Dünyada örnek teşkil edecek şekilde yasal işlem başlatacağım.

11 Temmuz 2024 12:15

Şikayetvar platformu. Daha önce Pragmatic Play sağlayıcısı hakkında şikayet nedeni ile hesabım bloke edildi. Kanıtlar da hala elimde. Bu şikayet de silin. Hesabım engelleyin. Sizinle de Amerika Birleşik Devletleri Mahkemelerinde yasal yollardan uğraşacağım. Casino siteleri ve sağlayıcılarla iş birliği yaptığınız herkes öğreniyor sayemde

11 Temmuz 2024 12:24

Pragmatic Play sağlayıcısı yazılım ile nasıl. Rtp ve Rng testlerine aykırılık yaptığını. Yazılımsal algoritma ile. Rtp ve Rng testlerine aykırılık yaparak.  Hepsinin video kaydı ve Oyun geçmişini 6 ay boyunca kaydı var. Pragmatic Play sağlayıcısı güvenilir bir sağlayıcı değil. Her şey kanıtlar burada. Bu kanıtlar gibi. 1000lerce kanıtı var. Pragmatic Play sağlayıcısı uluslararası kriter olan rtp ve Rng testlerine aykırılık yaparak.

23 Ağustos 2024 17:55

Pragmatic Play sağlayıcısında 3 yıldır Slot oyunları oynuyorum. Pragmatic Play sağlayıcısında asla büyük bir kazanç beklemeyin. Çünkü vermez. Pragmatic Play sağlayıcısı sitelerden sizin bütün bilgileriniz alır ayrıca. Google Analitik kullanarak. Sizin Slot oyunları ve Pragmatic Play sağlayıcısı oyunlarına bağlılığınız kontrol eden bir yapay zeka kullanan. Ve ona göre. 20 defa para yatırım yapıp. 400 defa slot oyunları oynayın farklı slotlar ve en az 500 spin oynayın yine de hep aynı şekilde işleyen. Ve 100000 yaptırdınız örneğin. 2 ayda. Size en yüksek kazansanız da dahil vereceği en yüksek kazanç 30000 TL ve 45000 TL civarında olur. Asla yüksek kazanmayı beklemeyin. Pragmatic Play sağlayıcısı slotlarında Rtp ve Rng testlerine Uygunluğu anlatıyor. Hepsi yalan. Sweet Bonanza 1000 de 4 ayda belki 300 defa frespin satın alma yaptım. Daha satın alma yaptım paralar vermedi. Alın size Rtp ve Rng testlerine uyumluluk. 3 yıldır oynuyorum. Elimde Pragmatic Play sağlayıcısı slotlarda rtp ve Rng testlerine aykırılık teşkil eden 12 GB veri var. Hepsinde video kaydı ıd bilgileri görünür şekilde hepside. Sürekli sizi kaybettirme odaklı çalışan bir yapay zeka destekli kişilik bilgileriniz ve IP adresiniz ve Oyunlara girdiğiniz cihazlar Mac adresler ve IP adresin sürekli kaydedip. Her Pragmatic Play sağlayıcısı

23 Ağustos 2024 17:56

Pragmatic Play sağlayıcısı slotlar Rtp ve Rng testlerine aykırılık ve Yapay zeka destekli Hi-leli oyunlar kanıtlar.

23 Ağustos 2024 17:58

Bakın bu Sweet Bonanza 1000 de satın almalar hepsi. Verdi kazanç oranları burada. Rtp ve Rng testlerine uyumluluk nerede.

04 Eylül 2024 01:48

Pragmatic Play sağlayıcısı Kendi Açıkladığı rtp ve Rng testlerine bile uymuyor. 4 yıldır sürekli oynadım bir sağlayıcıydı. Ve sizin sürekli bilgileriniz Depolar. Tüm kişisel bilgileriniz. Google Analitik ile çalışan bir site zaten. Sizin Günde kaç defa ortalama ne kadar Pragmatic Play sağlayıcısı oyunlar oynadığınız Kaç betlerde oyunlar oynadığınız hangi oyunları oynadınız. Kazanç alırsanız Pragmatic Play sağlayıcısı slotlarda. En az 2 ay size kazanç vermez. Zaten sistemsel olarak size kazanç verdiği sistemde kaydeder. Sizin IP ve kişisel bilgileriniz sistem fark ettiği için sürekli hangi sitede oynarsanız oynayın Pragmatic Play sağlayıcısı slotları. Asla kazanç vermez. Çünkü tüm bilgileriniz depoluyorlar. Ve bunlar veri analizi ve Yapay zeka destekli algoritma ekliyorlar.  Hele ki Chrome ve Google bağlantı tarayıcılarda oynuyorsanız. Direk yandınız. Google Analitik Pragmatic Play sağlayıcısına verilerin çerezler aracılığıyla satıyor. Zaten bu sayede Pragmatic Play sağlayıcısı istediği gibi algoritma ona göre ayarlıyor.

04 Eylül 2024 01:55

Pragmatic Play sağlayıcısı slotlar önermiyorum. Gidin Relax Gaming Betsoft NetEnt Amusnet Egt digital ya da Hack. Sha. W ve Spino. Menal Gibi sağlayıcılar oynayın. Daha güvenilir ve daha objektif odaklı sağlayıcılar. Pragmatic Play sağlayıcısı gibi kendi slotların kriterlerinde Kuralları ve rtp ve Rng testlerine bile uyum sağlamayan sağlayıcı. Pragmatic Play sağlayıcısı hayal kırıklığıdır her zaman. 8 yıldır slot oyunları oynuyorum.  Pragmatic Play sağlayıcısı rtp ve Rng testlerine aykırılık yaptığını gös. Teren 12 GB oyun geçmişin her 100 spinde bir kaydı var. Saati dakikasına kadar her şey gösteren. 3 defa bir frespin satın alma yaptım. İnanmazsınız. 3 satın almada kazanç vermeden bitirdi. Yani öğrenin Pragmatic Play sağlayıcısı ne kadar güvenilir bir sağlayıcı olmadığını.

08 Eylül 2024 01:57

Pragmatic Play sağlayıcısı slotlarda rtp ve Rng testlerine aykırılık. Sürekli yapar.  Sürekli rtp ve Rng testlerine aykırılık yaparak. Sizin paranıza şans ve algoritma sizi yemler. Ve daha sonra. Pragmatic Play sağlayıcısı sizin verileriniz çalar çerezler ve sitelerden bilgileriniz alarak. IP adresleri ve kullanıcı isimlerinin. Kimlik numarası bilgileriniz ile birlikte. Sizin Pragmatic Play sağlayıcısı slotlarda oynadığınız anda Algoritma yazılım sizi tanır ve sürekli Pragmatic Play sağlayıcısı slotlarda kaybetme başlarsınız. Bunu kanıtlayacak. 18 GB veri var elimde.

09 Eylül 2024 02:14

Rtp ve Rng testleri ve slotların kuralların açıklama yaparlar. Belki o slotta 1 yıl boyunca oynayın. Asla o slotta açıkladıkları oyunun kuralları ve Rtp ve Rng testlerin göremezsiniz. Pragmatic Play sağlayıcısı yerine başka slot oyunları sağlayıcılar oynayın. Ayrıca Pragmatic Play sağlayıcısı ıd bilgileri ve tüm kişisel bilgileriniz verileriniz tutuyor. Ve Siz hangi site ya da hangi platformda oynarsanız oynayın. Siz Pragmatic Play sağlayıcısı slotlara girdiğiniz anda. Sizi algoritma tanıyarak. Sizi yemler. Ve sonra. Da şans oyunu ve Slot oyunları rtp ve Rng testleri gösterir. Asla asla ve asla. O kuralları ve o oyun rtp ve Rng testlerine Uygunluğun göremezsiniz. Orada açıkladı hiçbir şey olmaz. Tamamen dolan-dırı-cı ve hır-sız-lik sistemi bir sağlayıcı. 3 yıldır Pragmatic Play sağlayıcısı slotlarda oynuyorum. Her oyunu özellikle takip ettim. Ve her Pragmatic Play sağlayıcısı slotlarda. Her bir slotun kaydını tuttum. Rtp ve Rng testleri söylüyorlar ya. 1 yıl boyunca Gates Of Olympus Slotunda bir yılda 350000 TL oynadım. Tl ve hepsinin veriler kaydını tuttum. 1 yıl boyunca. Her bir spinden tut. Ve Bonus satın almalar da dahil. Verdi toplam kazanç. 1 yılda. Yüzde 16 geri ödemiş. Rtp hani o oyunun 94. Sonra Sweet Bonanza da 1 yıl boyunca oynadım miktar. Her spin ve Bonus satın almalarda dahil her şey kaydını tutup hesapladım. 87000 TL oynadım Sweet Bonanza da. 1 yılda verdi toplam kazanç ne kadar diye sorarsanız. Yüzde 18. Hesabını siz yapın. Bu şekilde Pragmatic Play sağlayıcısı slotlarda 59 tane slot oyunlarında hep yüzde 20 altı.  Önermiyorum. Adamlar slot oyunları şans rtp derken. Sürekli her yıl 30 tane slot çıkarıyor neden.

08 Ekim 2024 19:21

Pragmaticplay sağlayıcısı slotlarından asla kazanamazsınız. Sistem her pragmaticplay sağlayıcısı slotlarına girdiğiniz anda. Sizi tanır. Zaten siteler bilgileriniz onlara sunuyor. Üstüne. Pragmaticplay sağlayıcısı Google Analitik kullanan bir sistem verisi alır sizlerin verilerini. Sizin istatistikleriniz tutuyor. IP bilgileri. Her şeyiniz. Yapay zeka desteği ile. Bunlar algoritma da kullanıyor. Önermiyorum.

08 Ekim 2024 19:29

Pragmaticplay sağlayıcısı Ne kadar güvenilir ve Sağlam olmadığını sizde görün. Pragmaticplay sağlayıcısında sorun ya da bir anormallik olduğunda. Size hizmet veriyor mu. Kaliteli güvenilir. Bir marka. Destek ve sorun çözme için bir mail adresi ve bir çözüm destek bölümü bulunur. Pragmaticplay sağlayıcısı iletişim bölümünde ne diyor okuyun. Bana para getirecek sen. Site sahibi ve platform sahibiysen yaz diyor. Yani bu ne demek. Pragmaticplay sağlayıcısı olarak. Sen benim oyunlarım oynayan bir müşteri ve ürünüm kullanan bir müşteri olarak sizi görmüyor. Pragmaticplay Play. Bu şekilde bir politika sahibi iken. Şimdi nasıl güvenilir ve kaliteli ve dünyaca ünlü olabiliyor. Egt bile Müşteri sorun çözme ve problem çözme destek bölümü ve mail adresleri varken. Pragmaticplay sağlayıcısı görün ne kadar. Her şeyin mantığı. Anlattım.

22 Kasım 2024 06:19

Pragmaticplay sağlayıcısı hi. Le ve altyapı üzerinden müdahale eden. Yapay zeka desteği ile. Slotlara sürekli müdahale eden  Pragmaticplay slotlarından sürekli pragmaticplay sizin Kişisel bilgileriniz Arşivine alıyor. Tüm bilgileriniz. IP Mac adresleriniz. Ne zaman pragmaticplay sağlayıcısı slotlarından oynama başladınız. Sistem sizi tanıyor. Şans falan hikaye. Rtp ve Rng testlerine uyumluluk açıklamalarda hikaye. Pragmaticplay sağlayıcısı tek amacı. Kazanç ortağı olarak siteler ile anlaşarak sizin şans ve slot oyunları adı altında sizi soy. Mak üzerine kurulu bir Kal-paz-an-lik sistemi bir slot oyunları sağlayıcısı. Pragmaticplay sağlayıcısı önermiyorum. Sistem sizi Kaydediyor. Sonraki her pragmaticplay sağlayıcısı slotlarından kaybetme başlarsınız sürekli. Çünkü Sisteme Tüm bilgileriniz girildiğinde sistem sizi kazandırmama üzerine hareket etmeye başlar. Her1 defa kazanıp. 30 defa kaybettinizde. Pragmaticplay sağlayıcısı güvenilir bir sağlayıcı asla değil.

23 Kasım 2024 21:23

Burada Gösterdim. Pragmaticplay sağlayıcısı Gates Of Olympus 1000 slotunda. Her satın aldım frespinler kazanç sonuçlar. Karar size bırakıyorum. Pragmaticplay sağlayıcısı nasıl bir sağlayıcı olduğunu gösterdim. Her oyunun Oyun geçmişin paylaşacağım. Hepsinde aynı şeyler olduğunu göreceksiniz. Nerede Rtp ve Rng testlerine uyumluluk. Her slotunda her satın almalar sonuçlar burada gösterme devam edeceğim.

23 Aralık 2024 17:05

Pragmatic Play sağlayıcısı Farklı farklı slotlarında Bütün satın almalar kaydı bu şekilde. Görün Pragmatic Play sağlayıcısı Rtp oranlar aslında tamamen yalan olduğunu. Ve bunun gibi 56 tane Pragmatic Play sağlayıcısı slotlarda hepsinde aynı. Pragmatic Play sağlayıcısı açıkladı oyun detayları ve açıklamalarındaki hiçbir kural Rtp hiç biri doğru değil. Sadece göstermelik bir açıklama. Pragmatic Play sağlayıcısında asla kazanamazsınız. Pragmatic Play sağlayıcısı sizin tüm kişisel bilgileriniz ve IP adresi ve Tüm detaylarınız algoritma eklendiğinde. Hangi sitede oynarsanız oynayın. Kazanamazsınız. O söyledikleri Rtp oranları asla gerçek değil. 5 yıldır Pragmatic Play sağlayıcısı slotlar oynayan. Ve yazılımcı biriyim. Her şey burada kanıtlar ile gösteriyorum. Şans ve slot oyunları ile alakası bile olmadığını hep gösterdim. Ve göstermeye devam edeceğim. Tek bir şey sormak istiyorum. Pragmatic Play sağlayıcısı bir slotta kazanç sağlayın. Sistem sizi tanır. Ve o kazançtan sonra. Farklı farklı sitelere yatırım yapın. En az,40 ve üstü para yatırım Pragmatic Play sağlayıcısı slotlarda oynayın. Kazanamazsınız. Çünkü algoritma sizin bilgilerinizi kaydetti ve algoritma eklendi. Hani şans.

30 Aralık 2024 03:47

Pragmatic Play sağlayıcısı sürekli Slot oyunlarında algoritma üzerinden sizi sürekli kaybettirme odaklı çalışan slot oyunları sağlayıcısıdır.

19 Ekim 2025 00:41

Pragmatic Play sağlayıcısı oyunlarda hile yapan bir sağlayıcı. Kanıtlar sürekli burada paylaşacağım. Pragmatic Play slotlarda rtp ve rng testlerine uyumluluk diye bir şey yok. Her şey ortada. Burada sürekli kanıtlar ile burada paylaşacağım

Azizcan sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 12:25
Pragmatic Play Ödeme Yok Slotlarda

Pragmatic Play Oyunlarında Kazanç Sorunu

18 Aralık 2023 21:51
Raşidi sonuçtan hiç memnun değil

Onwin Casino Sitesinde Altyapı Üzerinden Müdahale Ve Hile Yapıyor.

23 Mart 2024 00:36
Emrecan sonuçtan hiç memnun değil

Pragmatic Play'de Adil Olmayan Oyun Deneyimi

10 Ocak 2025 09:51
Darknes sonuçtan hiç memnun değil

Pragmatic Play Oyunlarında Sürekli Düşük Kazançlar Ve Şanssızlık Hissi

07 Haziran 2025 12:57