Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Presa Di Finica Hotel Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Sağlık Endişeleriyle Dolu Bir Otel Deneyimi

03 Temmuz 2024 17:22

Bugüne kadar kaldığım en kötü 5 yıldızlı otel, bence 3 yıldız bile hak etmiyor. Daha otele girişte sıkıntı yaşamaya başladık, odayı geç teslim ettiler, bizden sonra gelen Polonyalı turistlere öncelik verildi. Yemekler vasat, öyle ki birkaç günlük yemekler tekrar konulmakta, bunu çalışanlar bile dile getirmekte, onlardan ne yiyip ne yemememiz hakkında sağ olsunlar öneride bulundular. Şahit olduğum dünden kalan soğutucusu kapalı makinenin içindeki ayranın üzerine temizliği yapılmadan tekrar ayran koydular, bu insan sağlığı için tehlikeli. Düşünebiliyor musunuz? Dışarıdan yemek söyledik. Ortak kullanım alanlarındaki tuvaletler hiç hijyenik değil. Tabaklar, bardaklar kirli, zaten bardakta bulamıyorduk, içecekleri sürekli karton bardak ile sunuyorlar. Eşimle iki kadeh şarap içmek istedik, otel ana binasındaki barda cam kadehler dururken personel küçük kahve için olan karton bardak ile verdi, dedim ki arkanızdaki cam kadehlerden istiyorum, bana 'ben tekim, sonra boş kadehleri kim toplayacak, veremem' diyor. Böyle bir duruma ilk defa karşılaştım. Sadece bir yerden saat 16'da dondurma servisi yapıyorlar, uzun kuyruklar oluşmakta ve bekleniyor, yaklaşık 1 saat sonrasında saniyesinde saat 17 oldu deyip dondurma olmasına rağmen servisi kapatıp gidiyor personel. Sırada özellikle küçük çocuklar dondurma alamadıkları için ağlayınca aileler otel dışından dondurma almaya gidiyorlar, böyle bir saçmalık olamaz, aynı zamanda insafsızca bir tutum. Her yerde sürekli uzun sıra var, biz sıra beklemekten sıkıldık. Yeterli personel yok, çalışanlar dahi bıkmış, her gün 'istifamı vereceğim' diyen çalışanlara şahit olduk. Bu otelin kesinlikle yönetimsel bir sorunu var. Sağlığınız için kesinlikle tercih edilecek bir otel değildir.

Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Risus Beach Resort Hotel Kuşadası Hijyen Ve Hizmet Sorunlarıyla Dolu Tatil Deneyimi!

09 Ağustos 2025 23:16
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 22:05

23 Ağustos 2023 14:42