Pronto Tour Tur Programına Uygun Hareket Etmedi

08 Ağustos 2024 00:38

Pronto Tour
Merhaba,
Budva Rüyası Turu Air Montenegro Havayolları ile 4 Kal 3 Öde 21/07/2024-25/07/2024 tarihleri arasında katıldığım turunuz tamamıyla kabustu. İlk defa Pronto Tour ile seyahat ettim, yurt dışı turlarında hep tavsiye edildiği için tercih ettim ancak geçirdiğim en kötü tur oldu. Tur programının tamamen dışında davranıldı. Tur programında sadece 3 tane özel tur mevcut olup tur bedelleri 60 EUR belirtildiği halde, gittiğimizde daha otobüste çok farklı tur programı ile karşılandık. Her gün sabah-öğlen ve öğleden sonra-akşam olarak 2 özel tur haline dönüşmüş en ucuz tur bedeli 75 EUR bazıları 110 EUR olarak sunuldu. Kısacası bir günün tamamını tur ile tamamlamak için kişi başı 185 EUR ödememiz gerekti. Bu da yetmezmiş gibi otellerimiz haber verilmeksizin değiştirilmiş bunu oradaki rehberden öğrendik. Otellerimizin önüne araçla bırakılmak yerine 800 mt uzakta inip valizlerle yürüyerek otele gönderildik ve dönerken yine aynı şekilde valizlerle en az 800 mt yürüyerek otobüse gittik. Budva Rüyası turunu satın alırken Montenegro-Budva turu ile farkını özellikle satış temsilcinize sorduk. Çünkü Budva Rüyası turu diğerine göre oldukça pahalıydı. Satın aldığımız Budva Rüyası turunda birçok yerin tura dahil olduğunu, o nedenle özel turların 3 tane olduğunu ama diğer turda özel turların daha fazla olduğunu ifade etti. Ancak gittiğimizde hiç de öyle olmadığını gördük. Her şey özel tur kapsamındaydı. O zaman Montenegro-Budva turunu satın almayarak bariz olarak pahalıya tur satın aldık ve mağdur edildik. Bunu bu kadar büyük bir tur şirketine hiç yakıştıramadım. Türkiye'deki satış temsilcileriniz kesinlikle profesyonel değil ve müşteriyi yanlış yönlendiriyor. Budva'daki rehberimiz de keza kötüydü. Yıllardır yurtiçi ve yurt dışı turlara katıldım ancak en acemi olanı ve en kötüsüydü. İstanbul Havalimanı'nda bizleri uğurlayacak bir rehberiniz dahi yoktu, diğer tur firmalarında mutlaka İstanbul çıkışında havalimanında yardımcı olacak tur rehberi bulunuyor. Bu da büyük bir eksiklik. Bir daha asla tercih etmeyeceğim bir yer olarak kaldı Montenegro ve ilk defa seyahat ettiğim Pronto Tour.

profile profile
20 Ağustos 2024 14:34 (Şikayetten 12 gün sonra)

Değerli Misafirimiz, Şikayet ve önerileriniz ile ilgili taleplerinizi Müşteri temsilciniz veya Misafir ilişkileri departmanımız ile görüşebilirsiniz. Saygılarımızla Prontotour

Pronto Tour Montenegro Budva Turu Ekstra Turlar Hk

03 Ağustos 2024 03:33
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
08 Temmuz 2024 13:16

İptal Edilen Tur Ve Mağduriyet: Pronto Tour'dan Kötü Deneyim

31 Temmuz 2024 16:16
İptal Edilen Tur Ve Mağduriyet: Pronto Tour'dan Kötü Deneyim
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 20:17
Ömriye sonuçtan hiç memnun değil

Ömriye
07 Ağustos 2024 14:42