Elif sonuçtan hiç memnun değil

Sirius Estetik ve Güzellik Merkezi Epilasyon Yanığı Ve Özensiz Hizmet

29 Ocak 2024 14:27

Sokakta yürürken çalışanlarından biri beni öğrenciyim ilgileniyor gibi yapın diyerek işletmenin katına götürdü. Binbir ikna yöntemiyle kendilerinden lazer epilasyon satın aldım, genital bölge için de almıştım ve resmen yaktılar işlem esnasında, genital bölge derim büzüştü ve birkaç hafta kendine gelemedi. Sonrasında daha gitmedim haliyle (zaten taşındım birkaç ay sonra İstanbul'dan) ve 1000TL'lik bir alınmamış hizmet "borcuyla" beraber alacak hizmetim içeride kaldı. Sonrasında da ne aradılar ne sordular. Tabii sözleşme yapılmıştı, hizmeti almasam da ödeme yükümlülüğüm vardı. Ama üzerini tekrar çiziyorum numaram aynı ve 1 kere bile aranmadım konuyla ilgili. 1000 TL için avukat ücretiyle beraber 3000 TL ödettiler bana. Bir kere aramadılar. Saygınlık kısmını saymıyorum bile. Avukat aradıktan 5 dakika içinde ödedim.

Bugün de icraya vermişler beni. Miktarı önemli değil ama 1 kere bile aranmadan direkt icraya verilmişim. Çok komik bir miktardı hemen ödedim ama gözümden kaçsa iş yerime rezil edeceklerdi beni.

20 Aralık 2023 15:21

Lazer Epilasyon Hizmetinde Eksiklik Ve Hijyen Sorunları