Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Storks Mağazasının Verdiği Yüzükler Ve Sertifikalar Farklı

15 Temmuz 2024 14:45

Storks pırlanta mağazası tarafından verilen yüzükler ve sertifikalar eşleşmiyor. Bana satarken yanlışlık yapıldığını bir tuşa farklı basıp sertifikamda bu nedenle hata olduğunu ileri sürecek kadar saçma teoriler geliştirdiler. Yaşadığım durumu dava sürecimi başlattığım için yüzeysel olarak anlattım. Tabii ki daha karışık bir durum var. Ama şunu belirtmek isterim ki elimde yüzükler var sertifikalar ve uluslararası sertifikalar var ama bunlar birbirlerine ait değil. Güvenilir bildiğim yerden alışveriş yapmadığım için pişmanım.

22 Temmuz 2024 16:13 (Şikayetten 7 gün sonra)

Merhaba, konu hakkında satın almış olduğunuz ürünleri tarafımız ile hangi mağazadan aldığınız, ürünler ve sertifikaları ile ilgili detaylı bilgi, görsel paylaşmanızı rica ederiz, gerekli destek için Storks Diamond merkez mağazamız ile iletişime geçebilirsiniz. Işıltılı günler dileriz.

22 Temmuz 2024 18:44

Aramam gereken her yeri aradım ve Efe Avcı önce durumu çözeceğini söyleyip sonra hiçbir şey yapmadı. Yaşadığım stresi anlatmaya çalışırken 'sizi nasıl mutlu edebilirim' gibi bir karşılık verdi. Storks pişmanlıklarımın en büyüğü oldu ve bunu her yerde anlatıyorum.

24 Temmuz 2024 16:38
24 Temmuz 2024 16:46

Evet marka kısaca şunu yapıyor. Elimdeki yüzükleri alıp bana düşük karatlı yüzük verdi. Bunlar benim değil isterseniz sertifikalarına bakin dediğimde verin sertifikayı da değişelim diyor.

26 Temmuz 2024 17:50

Merhaba, konu hakkında mağaza ile görüşme sağlanmıştır ürünlerin bakım ve teslim sürecinde görselleri ve sertifikaları belgelenmiştir, yardımcı olabileceğimiz farklı bir konu var ise memnuniyet duyarız, ışıltılı günler dileriz.

26 Temmuz 2024 17:55

Hangi sertifika belgelendi pardon? Kesinlikle böyle bir şey yapılmadı. Asla ilgilendik çözdük hikayesi yazmanıza izin vermem. Ben storks tarafından mağdur edildim. Bana bir telefon bile açılmadı burada şikayete cevap yazmaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar.

26 Temmuz 2024 17:59

Ayrıca bakım yapılmasını istemiyorum dediğim ürünlerimin bakim süreci deyip duyuyorsunuz sürekli. Adli tatilin bitmesine gün sayıyorum inanın.

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Storks 29 Yıllık Güvenin Sarsıldığı An

Hülya
02 Mart 2024 23:47

Lizay Pırlanta Yüzük Sertifika Sorunu

10 Haziran 2023 12:33
Lizay Pırlanta Yüzük Sertifika Sorunu
Dilşat sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 23:17

Assos Diamond Taşı Düştü

30 Nisan 2024 08:40
Assos Diamond Taşı Düştü
Nehir sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2025 16:13