Önder sonuçtan çok memnun

Çifte Kargo Ücreti Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Çifte Kargo Ücreti Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
10 Aralık 2024 18:51
Önder'in Teşekkür Mesajı
“Yapılan yanlışlığı düzelten firmaya ve özellikle Ercan beye sonsuz teşekkürler”

Yorumlarda müşterinin belirttiği gibi 'müşteriye doyduk' gibi cümle kurdularsa doğruyu söylemişler, ürünlerimi aynı isim ve aynı adres olmasına rağmen iki ayrı paket olarak geldi ve iki kargo ücreti (200 TL) alındı. Firmayı aradığımda 100 TL gibi sembolik bir miktarı ödeme girişimi yerine sistemlerini anlatmaya çalışmaları beni çok üzdü, yakıştıramadım. Nasıl olsa müşteriye doymuşlar, bir daha asla rahatsız etmem. Tabii çözüm üretirlerse buradan onu da paylaşırım.

10 Aralık 2024 19:11

Esnaflık ve müşteri memnuniyetinden haberleri yok, rezil insanlar, markayı yücelten müşteriler, indirmesinide çok iyi bilir, yakındır, kargo firmasından pay alıyorlar muhtemelen, aynı sorundan muzdarip çok müşteri varmış benim gibi,150 TL aldığım helva kargoyla 250 TL'ye,1600 TL'ye aldığım pastırma 1750 TL'ye mal oldu bir kargo ücretinin iadesini talep ediyorum

Önder
Önder
14 Aralık 2024 07:17

Yapılan yanlışlığı düzelten firmaya ve özellikle Ercan beye sonsuz teşekkürler

Suna sonuçtan çok memnun

05 Ağustos 2023 10:19
"Öncelikle kargo ücretim iade edildi dun de firma tarafından arandım telefondaki kaba kisi aşina özür dilediler sorun yok. Teşekkür ederim"
Mine sonuçtan çok memnun

26 Şubat 2024 10:53
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 13:15
Tabakoğlu Pastırma Ve Sucukları Küflenmiş Pastırma Kötü Ambalaj
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Gözde Sucukları Sipariş Verme Sorunu

19 Ocak 2024 18:31