Aytekin sonuçtan çok memnun

18 Ağustos 2024 20:36

Merhabalar, ben Afyon Grand Termal Özgül Otelinden 3 gece yer ayırttım ve şu an hala ücretin hesabıma yatırılmadı. Üstelik 1250 TL diye banka bedeli adı altında onların hesabına yatırdığım 12500 TL'yi 11250 TL olarak yatıracaklarını beyan ettiler. Telefon kayıtlarında bana otel ile ilgili detay vermediler. Şöyle ki, haremlik selamlık olduğunu ve odanın havuzlu değil küvetli bir oda olduğunu ve iptal edilecekse 1250 TL kesileceği bilgilerinin hiçbirini vermediler. Ben de iptal etmek istedim ancak şu ana kadar bütün aramalarıma rağmen hiçbir şey değişmedi. Otel ile görüşmelerimiz acenteden aldığım için karışamadıklarını belirttiler. Acente firması Tatildenince Ltd. Şti. firması, ya bu şartları kabul eder otelde kalırsınız ya da paranızı keseriz dediler. Verdikleri eksik bilgiler yetmezmiş gibi bu tavırları da inanılmaz rahatsız ediciydi. Bu umursamaz ve pervasız tavırları nereden alıyorlar bilinmez ama kim bilir kaç kişiyi böyle mağdur ettiler. Lütfen bu firma ile ilgili gerekenin yapılmasını ve paramın eksiksiz olarak yatırılmasını istiyorum. Çünkü firmanın ses kayıtlarında bilgi vermediklerini kendileri de kabul ediyor. Dekontum da ektedir.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
10 Şubat 2024 13:58

24 Kasım 2024 01:19

Online Ödememe Rağmen Otelde Rezervasyonum Görünmüyor, Mağdur Oldum

07 Temmuz 2025 11:18
Sait sonuçtan memnun değil

21 Ağustos 2025 10:39
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 12:07