Tuger.us Hesabım Suspend Oluşu

28 Eylül 2024 21:25

Öncelikle herkese merhaba. T***** Bey'in firması ile Amerika'da şirket açtırdım. O süreç biraz uzun sürdü, dedik tamam, Q4 dönemine denk geldik. O arada farklı işler için hesabı kullanmadım. İşlerim yoğunlaştı, 1 sene hesap ile ilgilenmedim. Tam başlayacağız dedim ki Amazon hesaba ilişkilendirme suspendi koydu. 13. grup öğrencisiyim, bilgilerimi tazelemek için gittim ve şu kuraldan hiç bahsedilmedi: Evet, ABD, Avustralya (AU) ve Birleşik Krallık (UK) pazar yerlerinde aynı mağaza adıyla satış yapmanız bazı sorunlara yol açabilir. Amazon'un politikalarına göre, her bir bölgedeki hesaplarınızın benzersiz bir isimle kaydedilmesi önerilir. Aksi halde, bu durum:

1. *Hesapların Birleştirilmesi:* Amazon, aynı isimdeki hesapları birleştirebilir veya birinin diğerine bağlı olduğunu varsayarak devre dışı bırakabilir.
Başka ekipler hesabı açmak için 450 dolar ücret talep ediyorlar. T***** Bey'in ekibine yazdım. Dönüş alamadım. Gitmek isteyen arkadaşlara dipnot: Teoride iyi ama pratikte ben bir faydasını görmedim. Gidecek arkadaşlara duyurulur.

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 21:29
Mia Danışmanlıkta Yanıltıcı Hizmet Ve Para İadesi Sorunu
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Zgr Global Verilmeyen Sözler ve Eksik Eğitim

29 Ocak 12:49
Dogan sonuçtan hiç memnun değil

Dogan
08 Mayıs 01:52