Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Tunçmatik Şarj Cihazı Hayal Kırıklığı

21 Temmuz 2024 02:01

Tunçmatik tablet araç şarj cihazı aldım. Cihaz kurulur kurulmaz bağlantı hatası verdi. Servis çağırdım. Cihazı değiştireceğiz dediler ama sadece anakartını değiştirmişler. Cihazın dokunmatiği kötü hale gelmiş. Bu sefer de topraklama hatası verdiği için yine kullanılamaz haldeydi. Yeniden topraklama çekilmesi gerekiyor dediler. Topraklamayı çektik ve 10 bin lira gibi bir ücret ödedik. Ama cihaz yine aynı hatayı verdi. Durumu anlattık, topraklamanın düzgün çekilemediğinden dolayı aynı hatayı verdiğinden bahsettiler. Meğer cihazıyla ölçüm yaptırdım ve toprak nötr değeri mükemmeldi. Servisi tekrar gönderdiler, servis cihazın içini kurcalarken bir anahtarın kapalı unutulduğunu fark etti. Halbuki cihaz değiştirilmek üzere servise gittiği zaman çalışır durumda olduğunu kontrol ettik ve gönderdik denmişti. Yetkili Ç**** Beyle bu durumu defalarca konuştuk. Tunçmatik kaynaklı bu hata yüzünden bana bir ödeme yapılması gerekiyor. Bir sene geçmesine rağmen hala dönüş olmadı. Ürününün arkasında duramayan Tunçmatik markasını tercih etmiyorum.

Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

Muzaffer
22 Şubat 2025 10:31

Arızalı Regülatörler, Yetersiz Servis Ve Hayal Kırıklığı

Hüseyin
28 Nisan 2025 14:27
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Tunçmatik Müşteri Hizmetleri Ve Servis Sorunu. Tunçmatik Pişmanlıktır.

14 Aralık 2023 16:50

03 Ocak 2025 20:10
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 16:13